Frisør i Østfold nektet å klippe mann med hentesveisDrittlei hentesveis-folk!

Karianne Uggs har jobbet 27 år som frisør i sin egen frisørsalong på Østlandet. I helgen opplevde Karianne å få nok et besøk av en mann i 40-50-årene med hentesveis som ville “stusse tuppene”. Karianne nektet å klippe mannen med hentesveis ettersom hennes personlige mening er at menn med hentesveis representerer noe av det rareste og dummeste vi har rent utseendemessig har her i landet

“Du har ikke hår, deal with it!”
Karianne sparket ut mannen fra frisørsalongen og ba ham komme tilbake når han var klar for å innrømme det åpenbare faktum at han hadde blitt skallet. “Hver uke ser jeg menn komme inn med tullete hentesveiser i ren benektelse over at de har mistet håret” forteller Karianne. “Hentesveis er selve symbolet på fornektelse og dumskap, og dumskap vil jeg ikke ha inn i salongen min” freser den åpenbare noe psykisk ustabile frisørdamen.
hårtransplantasjon-eavisa7
Ikke skallet! Tor M. Dupperud fra Mysen ble i helgen nektet frisørtime da eieren av frisørsalongen ikke vil klippe menn med hentesveis. “Jeg er ikke skallet, bare litt tynn i håret” sier Tor.

Mannen tør ikke anmelde
Mannen som faktisk er i 40-årene tør ikke anmelde forholdet i frykt for å bli kjeftet på. “Jeg er jo ikke skallet jeg, bare litt tynn i håret” forteller han. Han har slitt med fordommer og stygge blikk i snart ti år på grunn av sveisen sin. “Er vi blitt et samfunn der frisører selv kan velge hvem de vil klippe” spør han retorisk.
hårtransplantasjon-eavisa8Bare tull at jeg har hentesveis: Vidar Andre Tagning fra det politiske partiet Kristeligdemokratene kjenner godt til damen som nekter å klippe menn med hentesveis. “Bare tull at jeg har hentesveis. Jeg har en helt vanlig look og har et flott og fyldig hår for alderen” sier han

Hva mener du? Bør menn med hentesveis ekskluderes fra samfunnet frem til de innrømmer at de er skallet?

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro