SISTE NYTT: Høstens store trend i Norge er slangemassasje!Slangemassasje er det nye store

Årets store helsetrend er på full fart inn i Norge. Levende slanger skal gi en helsebringende effekt og skal blant annet sørge for at du opplever langt mindre stress. Nå importeres det slanger i et voldsomt volum for å dekke det stadig økende behovet for slangemassasje i Norge.

Fort gjort å bli bitt
Slangemassasje er en stadig vanligere massasjeform som støttes fullt ut av Norske massasje og alternativ medisin institutt i Lom. “Denne massasjeformen fungerer svært godt” sier leder for instituttet Magnar Grosvold Jølsrud. Han forklarer at slimet slangene legger igjen på kroppen har en healende effekt på blant annet overvekt, sukkersyke og kreft. “I tillegg er det fort gjort å bli bitt av slangene” forklarer han.
Bilderesultat for wtf massage
Slapper av med slanger: Denne kvinnen gjennomførte 2 timer med slangemassasje. Hun ble bitt etter 2 timer i øyeeplet og måtte til behandling på nærmeste sykehus. “Veldig avslappende og behagelig” sier kvinnen selv

Må ligge rolig og pust lavt
Han forklarer videre at massasjebehandlingen krever svært mye forsiktighet. Blant annet bør pasienten slappe av og ligge mest mulig rolig. Behandlingen varer i 3 timer pluss eventuelle antigiftbehandling når slangene biter. “Vi ser at det i 3 av 4 behandlinger blir bitt i hals eller ansikt, men det fikser vi lett med antigiftstoffer som vi nesten aldri går tom for” sier den ivrige alternative medisinmannen.

Giftige slanger: Flere av slangene som brukes i den nye populære slangemassasjen er giftige” forteller en massasjebehandler. Han har nesten ingen pasienter som har dødd så dette er tilnærmet helt trygt forteller han

Behandlingen kan nå gjennomføres i 3 Norske byer; Gjøvik, Sortland og Indre Billefjord. For 3 timers behandling med slanger over hele kroppen betaler man 3900,- eks mva + eventuelle antigift-stoffer som følge av en eller flere slangebitt.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro