SISTE NYTT! Juletre i stua gir deg vorter i ansiktet. Sett treet ut!Få ut juletreet av stua sier forsker!

Seniorforsker ved høytidsuniversitetet i Halden Julianne Granlie har i hele desember forsket på mistanken en rekke forskere har bært på de siste årene. Er det særlig smart å ha et juletre i stua? Svaret er et ubetinget nei. “Vi har sett på hvilke konsekvenser det kan gi når man plasserer en tre som tilhører naturen hjemme i stuen” forteller Julianne. Resultatene er oppsiktsvekkende!

Kan ødelegge julen
Seniorforskeren forteller om en rekke stoffer som umiddelbart frigjøres nå man plasserer et grantre i nye omgivelser. “Fuktighet, sollys og mindre oksygen er alle faktorer som spiller inn” forteller hun. Videre kan hun fortelle at de med et grantre i huset kan regne med en eller flere av følgende symptomer; “Vi har sett at de frigjorte stoffene fra juletre har forårsaket tørrhoste, forkjølelse, utvikling av kjønnsvorter i ansiktsregionen og ikke minst er det stor mulighet for at man opplever kortpusthet ettersom juletreet tar opp nærmere 71% av oksygenet i huset/leiligheten” forteller det bekymrede seniorforskeren.

Få ut juletreet: Julianne Granlie jobber som seniorforsker ved Halden høytidsuniversitet og advarer nå mot juletre i stuen. “Få det ut snarest” sier hun.  Kjønnsvorter i ansiktet, depresjon og ufrivillig ereksjon er bare et lite utvalg av hva du risikerer ved å ha juletreet i huset.

Anbefaler alle å kaste ut juletreet
Hun er klar over at dette for mange kan virke synd med tanke på at juletreet har en stor rolle i de fleste hjem. Allikevel anbefaler hun alle som har juletre i huset å plassere dette utenfor. “Valget om å ha et juletre i stuen kan fort bli et valg der du ender opp med å feire julen med kjønnsvorter i ansiktet mens du hoster og gisper etter luft” advarer hun. I tillegg oppdaget man gjennom tester at menn i stor grad opplevde ufrivillig ereksjon som følge av juletreet. Ikke spesielt hyggelig eller passende om samtlige menn feirer familiejulen med en voldsom ereksjon og ansiktsvorter advarer forskeren avslutningsvis.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro