SISTE NYTT! Juletre i stua gir deg vorter i ansiktet. Sett treet ut!

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

Få ut juletreet av stua sier forsker!

Seniorforsker ved høytidsuniversitetet i Halden Julianne Granlie har i hele desember forsket på mistanken en rekke forskere har bært på de siste årene. Er det særlig smart å ha et juletre i stua? Svaret er et ubetinget nei. “Vi har sett på hvilke konsekvenser det kan gi når man plasserer en tre som tilhører naturen hjemme i stuen” forteller Julianne. Resultatene er oppsiktsvekkende!

Kan ødelegge julen
Seniorforskeren forteller om en rekke stoffer som umiddelbart frigjøres nå man plasserer et grantre i nye omgivelser. “Fuktighet, sollys og mindre oksygen er alle faktorer som spiller inn” forteller hun. Videre kan hun fortelle at de med et grantre i huset kan regne med en eller flere av følgende symptomer; “Vi har sett at de frigjorte stoffene fra juletre har forårsaket tørrhoste, forkjølelse, utvikling av kjønnsvorter i ansiktsregionen og ikke minst er det stor mulighet for at man opplever kortpusthet ettersom juletreet tar opp nærmere 71% av oksygenet i huset/leiligheten” forteller det bekymrede seniorforskeren.

Få ut juletreet: Julianne Granlie jobber som seniorforsker ved Halden høytidsuniversitet og advarer nå mot juletre i stuen. “Få det ut snarest” sier hun.  Kjønnsvorter i ansiktet, depresjon og ufrivillig ereksjon er bare et lite utvalg av hva du risikerer ved å ha juletreet i huset.

Anbefaler alle å kaste ut juletreet
Hun er klar over at dette for mange kan virke synd med tanke på at juletreet har en stor rolle i de fleste hjem. Allikevel anbefaler hun alle som har juletre i huset å plassere dette utenfor. “Valget om å ha et juletre i stuen kan fort bli et valg der du ender opp med å feire julen med kjønnsvorter i ansiktet mens du hoster og gisper etter luft” advarer hun. I tillegg oppdaget man gjennom tester at menn i stor grad opplevde ufrivillig ereksjon som følge av juletreet. Ikke spesielt hyggelig eller passende om samtlige menn feirer familiejulen med en voldsom ereksjon og ansiktsvorter advarer forskeren avslutningsvis.

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer humor

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

populære artikler

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

mer moro