SISTE NYTT: Krise i regjeringen, innkaller til oppvaskmøte!Dette kan ikke fortsette!

Regjeringen melder i dag at de har innkalt samtlig stortingsrepresentanter til en omfattende oppvaskmøte. Erna Solberg skal være informert om situasjonen, men har blitt fritatt fra å møte grunnet andre planlagte møter. Situasjonen skal være alvorlig i følge kilder i innerste krets. Alvorlig er det derimot ikke på live casino. I motsetning til regjeringsmøter, vil man her kunne ta møtene på en mer avslappet måte.

Har utviklet seg i feil retning
Saken omfatter kantineordningen i stortingsrestauranten som de siste 3 månedene har vært kilden til utstrakt frustrasjon. Den senere tid har situasjonen blitt så påtrengende at sjefskokka har innkalt samtlige stortingsrepresentanter til et oppvaskmøte. “Ordningen i kantinen er slik at alle skal rydde opp etter seg. Dette blir imidlertid ignorert slik at det hoper seg opp oppvask i en forrykende fart” forteller sikre kilder. Idag må altså samtlige ansatte bidra til å få unna oppvasken som nå beskrives som “et gedigent tårn av oppvask”.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er and-now-theres-video-of-paul-ryans-infamous-dish-washing-photo-op.jpg

Stortingsrepresentanter igang med oppvasken: Allerede klokken 0900 var flere av stortingsrepresentantene igang med oppvasken etter at kantineansvarlig hadde innkalt til oppvaskmøte for å få unna oppvasken i den populære stortingskantinen.

Rester som sitter fast
Videre informeres det om at flere tallerkener og glass har fastbrent matrester. Dette gjør at stortingskantinen har besluttet å kjøpe inn 18 ekstra skrubber til dagens oppvaskmøte. Dette resulterer også i at en rekke planlagte statsbesøk avlyses da de brente matvarerestene med all sannsynlighet vil ta flere timer å skrubbe bort. Eavisa kommer tilbake med mer informasjon rundt dagens oppvaskmøte etter at vi har spilt kort og drukket saft.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro