SISTE NYTT: Nina (23 år) skal slutte å spise kake i 2017. Helt sikkert!

«Nok er nok» sier Nina!

Etter et år med mye kake, mye festing og ikke minst null form for fysisk aktivitet har Nina Mørkeberg fra Fet kommune bestemt seg for at 2017 skal bli året da ALT skal bli bedre!

Vil ha kjæreste
Hovedmotivasjonen til at Nina nå slutter med kake er at hun vil ha kjæreste. «Jeg vil ha kjæreste og være lykkelig, derfor dropper jeg nå å spise kake hver dag» forteller den snerte lille jenta mens hun koser seg med kake. «Ja i år er alt lov. Jeg skal spise masse kake frem til januar» sier hun
Bilderesultat for funny fat people eating
Ferdig med kake i 2017: Nina er veldig glad i kake, men fra og med 1 januar skal hun slutte med kake og begynne med trening. «Jeg vil gjerne ha en mann i livet mitt og da passer det ikke å være glad i kake» sier den sjarmerendes kakespisende 23-åringen.

Trene og slutte med festing
I tillegg til trening skal Nina også slutte med alkohol, alt av godteri og ikke minst skal hun begynne å trene 6 ganger i uken. «Jeg skal stå opp tidlig å jogge meg en tur før jobben og bare spise grønnsaker» sier den svært motiverte jenta. I tillegg til dette skal hun bli flinkere med penger, være mer ute i naturen og tilbringe mer tid med familien sin.

«Jeg regner med at jeg i løpet av januar vil gå ned mange kilo, ha en gutt jeg kan ligge med på regelmessig basis samt at jeg kommer til å være veldig mye lykkeligere» sier Nina. Men først; «Nå skal det drikkes og fråtses frem til 1 januar» avslutter den ivrige, men veldig tjukke jenta.

This post is also available in: Norsk bokmål