SISTE NYTT: IKKE ta telefonen når dette nummeret ringer!Nytt telefonummer svindler nordmenn!

De siste ukene har det dukket opp enda et nummer som har til hensikt og lure og manipulere godtroende nordmenn. Nå anbefales det og ignorere oppringninger fra dette nummeret. “IKKE ta telefonen når dette nummeret ringer” heter det i meldingen som er sendt ut.

Sier de jobber i staten
Svindlerne opererer på en svært finurlig måte. De opplyser at de ringer på vegne av felleskapet og de kaller seg som regel noe med skatt. “Skatt Øst, Skatt Vest og ligningskontoret er alle navn de skjuler seg bak når de skal ta pengene dine. I flere tilfeller klarer svindlerne å hente ut deler av lønnen din gjennom de de ofte omtaler som “lønnstrekk”. Opplever du dette anbefales det å slutte i din nåværende jobb og finne nytt arbeide der selskapets inntekter ikke er registrert i offentlige registre.

Stjal 66% av lønnen til Knut
En av de som er svindlet er Knut S. Kattetrekk Hansen som etter en gjennomgang fant ut at han hadde blitt svindlet for hele 66% av sin inntekt. “Svindlerne er flinke til å gi deg inntrykk av at de vil ditt beste så jeg logget meg inn på en nettside som het Altinn og ga de alle opplysningene de trengte. Da var løpet kjørt” sier Knut fortvilet. “Det verste er skammen jeg føler for å ha akseptert kravene deres når jeg selvfølgelig skulle sett varsellampene lenge før” sier han.
Bilderesultat for man in despair
Stjal 66% av lønnen til Knut: Knut jobbet 14-timers dager og tjente godt. Så ble han svindlet av grupperingen som kaller seg “Skatt Øst”. “De tok fra meg verdigheten og det meste av pengene mine” sier Knut. Knut er i dag uføretrygdet på 3 året etter svindelhendelsen.

Opplever du stadige svindelforsøk fra de som kaller seg “Skatt Øst” eller “Skattekontoret”? Neste gang de ringer og presenterer seg som eksempelvis “Skatt Øst” er det bare å legge på. “Ignorèr alle henvedelser fra disse kjeltringene” avslutter Knut.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro