SISTE: Odd-Vidar (56 år) raser. Flyselskap rotet med bagasje. Måtte fly hjem i dameklær. Varsler søksmål

Det ble alt annet enn en hyggelig tur tilbake fra København for direktør Odd-Vidar Vom denne uken. Odd-Vidar hadde vært på et nødvendig møte i den danske hovedstaden og regnet med å få med sin egen bagasje frem til hotellet

Hadde byttet koffert
Odd-Vidar reiste lett og hadde kun på seg en hvit bukse og en hvit t-skjorte da han ankom København. På vei inn til hotellet hadde han et lite uhell. «Ja jeg måtte så mye på do at jeg tissen små skvetter hele tiden på vei oppover i hesen før jeg kom til hotellrommet mitt» forteller Odd-Vidar. Med en urinfylt hvit bukse var det bare å kaste buksen når han ankom hotellet. Da oppdaget han til sin store skrekk at kofferten han hadde tatt med ikke var hans, men en tilsynelatende eldre dame som åpenbart hadde rosa som favorittfarge.

Avlyste alle møter og dro hjem
Odd-Vidar nektet å gå i forretningsmøter i rosa og avlyste derfor alle møter og bestilte fly hjem omgående. I mangel på andre alternativer måtte Odd-Vidar kle seg i den fremmede kvinnens rosa antrekk hele veien hjem til Oslo. «Jeg vet det kan se ut som dette her er min feil, men det finner jeg meg ikke i. Jeg skal anmelde flyselskapet for alt de har» avslutter den rosa direktøren på vei ut fra ankomsthallen på Gardermoen.

Mer humor

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro