Siv og Ida mener alle som spiller i korps er tilbakestående tapere!

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

Flere og flere spiller i korps!

Den siste uken har flere medier meldt om en kraftig økning i antal unge som spiller i korps. Dette har fått tenåringsjentene Siv-Merethe og Ida til å reagere kraftig. De mener at korps bør avvikles rett og slett på grunn av at de anser det å spille i korps er et sosialt selvmord.

Folk som spiller i korps er tapere
De folka som spiller i korps er veldig greit ute for å si det sånn” sier Siv-Merethe og fortsetter; “Når man dedikerer seg til å blåse i en tuba eller slå to cymbaler sammen sier det seg selv at du verken har venner eller er spesielt oppegående” sier hun nærmest litt irritert. Ida nikker samtykkende og supplerer; “Folk som spiller i korps driter seg så jæææævlig ut” sier hun.

Fester mye og hardt: Både Siv-Merethe og Ida er opptatt av å fortelle at de fester mye. “Vi er ganske sikre på at det er kulere å drikke og feste enn å gå rundt å blåse på en tuba liksom” sier Ida.

Ødelegger 17 mai med drittmusikk
De to har vært bestevenner lenge og betegner seg selv som “ledere på skolen”. Siv-Merethe har over 1200 venner på Facebook mens Ida har hva hun kaller sinnsykt mange følgere på Instagram. De håper nå at det blir færre som spiller i korps rett og slett fordi de mener at korpsmusikken er elendig; “Det finnes ikke èn eneste person som drar hjem og setter på en korpsplate for å si det sånn” avslutter de populære jentene.

Synes du det er koselig med korpsmusikk eller er du enig med Siv-Merethe og Ida at korps kun er for tapere som begår sosialt selvmord?

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer humor

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

populære artikler

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

mer moro