Sjokkerende smart baby prater 3 språk og kan regne

Tar verden med storm

Den 9 måneder gamle babyen Thii Lui Kah fra Kina sjokkerer nå hele verden med sine mildt sagt fantastiske ferdigheter. Thii Lui prater nærmest flytende russisk, engelsk og spansk i tillegg til sitt morsmål. Verken forskere eller språkeksperter forstår hvordan dette er mulig og en hel verden av vitenskapsmenn skal nå utforske den lille jenta. I tillegg løser hun omfattende mattematiske regnestykker.

Pratet etter 3 mnd
Foreldrene til Thii Lui forteller at hun allerede etter 3 mnd pratet ekstremt mye, men da kun sitt eget språk. Allerede etter 6-7 måneder pratet hun både russisk og spansk. Engelsk har hun lært seg på rekordfart de siste 2-3 månedene. Eneste stedet hun hører språket er fra ulike tv og nettkanaler der hun fanger opp språk og sammensetninger på en utrolig måte.

Genibaby: Thii Lui kan snakke 4 språk og gjennomføre avanserte regnestykker. Forskere mener dette kun er starten på noe utrolig og overlegent smart som verden aldri har sett maken til. Thii Lui er 9 måneder gammel

Forskere tror på hjerne»feil»
Etter at nyheten om Thii Lui ble kjent har det strømmet til forskere fra hele verden. De har alle det samme ønske nemlig å finne ut av hvilke mekanismer som gjør at jenta kan håndtere så store mengder informasjon på så kort tid. De fleste forskere tror at Thii Liu kan ha en hjerne som av ulike årsaker benytter all sin kapasitet i motsetning til normale mennesker som kun benytter 10-15% kapasitet.

Håndterer avanserte regnestykker
I tillegg til språk har Thii Lui bare ved å se på andre regnestykker klart å regne ut avanserte matematiske formler på samme stadie som en 9 klassing. Teoretisk sett skal dette være fullstendig umulig og selvfølgelig heller aldri sett før. De mer alternative tunger mener Thii Lui er en del av en eldgammel asiatisk myte om at det en dag skal komme en overlegen intelligent skapning som skal ta over kontroll og herredømme over hele universet.

Eavisa kommer tilbake med mer informasjon rundt saken fortløpende

Del saken på facebook

LES OGSÅ: Skulle forstørre penis. Fikk mye mindre penis
LES OGSÅ: Se morsomme bildeserier her
LES OGSÅ: Verdens verste parfoto
LES OGSÅ: Bildene som beviser at hunder er drittsekker
LES OGSÅ: Kjempetjukk man prøvde å løpe fra Mcdonaldsregningen – Klarte ikke

 

 

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro