SJOKKFUNN: Ny kjempe-edderkopp i Norge spiser opp ansiktet ditt mens du sover!

Edderkopp som spiser ansiktet ditt!

De siste 3 årene har Norsk senter for edderkoppfobi (NSFE) forsket på en helt ny edderkopptype som nå formerer seg i stor fart. «Edderkoppen som liker seg i stille rom (primært soverom) jakter på sovende mennesker og forsyner seg deretter av ansiktet ditt mens du sover forteller» sjefsforsker Gøtte Føtte Græv Johansen.

Kan drepe mange sovende mennesker
Johansen forteller videre at de nå frykter at edderkoppen skal formere seg så mye at mange tusen mennesker får spist opp ansiktet sitt hver natt. «Det kan se ut som vi nå kommer i en situasjon der flere og flere nordmenn vil miste ansikt» sier han.

Bilderesultat for disgusting halloween mask face

Kjempeedderkopp spiste på ansiktet: Guro Wesselbrotanghue våknet opp igår tidlig med store deler av ansiktet spist opp. «Ikke hyggelig i det hele tatt sier Guro som jobber som tannlegetekniker i Voss Kommune. Hun er oppvokst i Oslo eller nærmere bestemt på Grorud. (Les mer om Grorud her)

Sover med hjelm
Forskeren anbefaler samtlige i Norge nå om å sove med hjelm. «Hvis man ikke synes det er morsomt at en edderkopp spiser opp ansiktet ditt på natten bør man sove med hjelm og polvotter» sier han.

Bilderesultat for sleeping with helmet

Sover med hjelm: Forsker Gøtte Føtte Græv Johansen sover nå med hjelm hver natt i frykt for at edderkopper skal spise opp ansiktet hans mens han sover. «Jeg er veldig glad i naturen og ser etter en kjæreste» uttaler han.

This post is also available in: Norsk bokmål

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant

This post is also available in: Norsk bokmål