Er du norges nye humor og skribent-talent?

Bli en eAvisa skribent

Vil du skrive artikler på eAvisa?

Eavisa er norges største humor og satire-side med over 800 000 lesere hver mnd. Vi søker stadig etter morsomme skribent-talenter og har derfor åpnet for at alle skal få prøve seg. Vil du lage morsomme bildeserier eller skrive en morsom artikkel som potensielt kan leses av mange tusen mennesker? Du får selvsagt navnet ditt på artikkelen og er med på å motta alt fra pengepremier til andre nyttige premier om saken din gjør det bra.

Alt du trenger å gjøre for å bli norges nye store humorskribent er å lage en konto og sette i gang. Saken gjennomgås av redaksjonen i løpet av få timer og publiseres deretter på Eavisa.

Så lag et navn for deg selv ved å skrive morsomme artikler og del de på facebook. Vi ønsker deg velkommen som skribent!

Logg inn for å skrive et innlegg. Vi gleder oss til å lese det du skriver. Dersom du ikke har en konto hos oss fra før kan du registrere deg her.

Ved å sende tekst, bilder og video til eAvisa.com, samtykker du i at innholdet ikke krenker andres rettigheter eller på annen måte bryter loven. Du gir oss samtidig en royalty-fri, evigvarende, ugjenkallelig, ikke-eksklusiv, ubegrenset, verdensomspennende lisens, til å offentlig vise ditt brukerinnhold på eAvisa.com.

  • 7
  •  
  •  
  •