Slik kan du sjekke internetthistorikken til vennen dine på Facebook!!

Nå kan du få vite ALT om ALLE Facebookvennene dine

Nok en gang har Eavisa brukt store ressurser på å hjelpe nyskjerrigheten til sine lesere. Flere av våre lesere har i lang tid søkt etter måter å kunne finne ut av hva alle andre driver med på Facebook. En IT-ekspert har nå funnet ut hvordan du raskt kan gå igjennom hele internetttrafikken til samtlige av dine venner. Her er oppskriften:

Første du må gjøre er å gå inn på profilen til den personen du vil sjekke historikken til. Deretter noterer du FacebookURL`n til personen og logger deg ut av Facebook. Når du så logger deg inn igjen går du inn i nettleseren og skriver inn følgende kode (med små og store bokstaver):  JrnYYskgÆRiglOL.

Deretter skriver du en Facebook-melding til den personen du vil sjekke internetthistorikken til og skriver; «Hei, jeg vil gjerne se på hvilke nettsider du har besøkt de siste 14 dagene. Kan du sende meg en kopi?»

Når så denne personen sender deg oversikten kan du fritt fråtse i hans surfevaner og få dekket den enorme nyskjerrigheten din. Enklere blir det ikke! Lykke til!

Del saken med dine over-nyskjerrige venner

Samle smålån – refinansier inntil 500.000

LES OGSÅ: 24 Katter i hysterisk morsomme sovestillinger
LES OGSÅ: 15 kule biler alle vil eie
LES OGSÅ: Bilder som blir ekstremt upassende kun på grunn av en enkel logo

This post is also available in: Norsk bokmål

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant

This post is also available in: Norsk bokmål