Sophie Elise satte verdensrekord i klikk. Mann fra Toten vil se høyre-pupp!193 journalister kan fortsette i jobben

Som følge av Sophie Elises venstrepupp-stunt på den Norske prisutdelingen med det engelske navnet VIXEN Blog Awards (Oversatt VIXEN Blogg Premieutdeling) har nå en rekke oppsigelser blitt satt på vent i en rekke nyhetsredaksjoner over hele landet. Grunnen er at det i kjølevannet av venstre-pupp-showet ble satt ny klikk- og inntektsrekord i samtlige aviser over hele landet. Bildet og filmen av den populære jenta`s venstrepupp som har spesialisert seg på å skrive om palmeolje, exkjæreste og pupper, viste til stor glede for alle menn den venstre puppen i det hun mottok den Norske prisen på showet med det engelske navnet.

92% av leserne var menn i alderen 41-56 år
Eavisa har pratet med en rekke av de Norske nyhetsredaksjonene som er overrasket over de enorme klikktallene på samtlige saker der bloggerens venstre-pupp var hovedbilde. I målgruppen menn 41-56 år viser det seg at hele 92% i denne gruppen klikket seg inn på saken og samtlige av disse tok seg, i følge statistikken, svært god tid til å lese saken. “Vi ser at alle i denne målgruppen brukte litt ekstra tid på saken” forteller en journalist. Han mener det kan ha en sammenheng med at denne gruppen som regel tar seg tid til å kikke litt ekstra på bildene i slike omfattende nyhetssaker.
sophie-elise-pupp-satire-eavisa
Halveis og useriøst: Etter at Sophie Elise valgte å vise frem venstre pupp er det nå mange eksperter fra en rekke ekspertmiljøer som reagerer på at bloggeren kun viste èn pupp. “Det blir halveis og useriøst” sier en ekspert som til daglig jobber med kommunikasjon og ullsokker som er laget av palmeolje. (Skjermdump fra TV2.no)

Ikke bare positivt
Det er dog ikke alle som er like positive til denne hendelsen. Eavisa tok turen til Toten for å føle på pulsen i den mellomstore metropolbyen. Der pratet vi med en rekke menn som alle hadde reagert på at det kun var venstre pupp som ble eksponert. “Det virker ikke særlig seriøst å bare vise den ene puppen” sier en 44 år gammel mann som vi møter på vei hjem fra strikkebutikken. Han påpeker at han er usikker på seriøsiteten til den populære bloggeren når hun ikke engang tar seg bryet med å vise begge puppene. “Ja, hvorfor i helvete viste hun bare èn pupp? Det blir rett og slett for dårlig” sier mannen som samtidig kan fortelle at han har sett bildet og filmen 28 ganger de siste 2 dagene.

Det er nå knyttet stor spenning til om Sophie Elise vil rette opp inntrykket og eksponere begge puppene neste gang hun vinner en Norsk pris i et Show med et engelsk navn. Samtlige av de store avisene har satt ned egne Sophie Elise-grupper som følger den populære jenta`s pupper videre i karrieren.

Del den viktige saken på facebook

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro