STILLINGSANNONSE! Nå kan du jobbe som sexleketøy-tester for svensk millionær!Trenger du ny jobb?

Et selskap i Sverige med en mangemillionær som sjef søker nå etter jenter og gutter som kan teste nye og eksisterende sex-leketøy på daglig basis. Stillingen er en 100% stilling og det beste av alt; du kan jobbe hjemmenfra. Eller “hjemmekontor” som det også heter.

Søker de som onanerer mye
Selskapet forteller i stillingsannonsen at de søker etter “personer med overdreven sexlyst som onanerer godt over gjennomsnittet“. Videre er de ute etter jenter og gutter som ikke er redd for å eksprimentere med ulike sex-leketøy. Du må videre være over 25 år og ha god kondisjon heter det i stillingsannonsen.
humor-satire-eavisa
Vil ha video-søknader: Sjefen i selskapet som nå utlyser en ledig stilling er mangemillionæren Åke Johanson (bildet) vil helst at søkere sender video der de viser at de klarer å teste ut sexleketøy på en proffesjonell måte.

Må vise sjefen hvordan det fungerer
Sjefen i selskapet, den 52 år gamle Åke Johanson sier til Eavisen at samtlig søkere må vise ham hvordan leketøyene fungerer. “Jag forventar at flickorna viser meg hur de brukat sexleketoyarna” sier han. Videre søker han primært etter jenter i 20-årsalderen med store bryster og det han kaller “et åpent sinn”. Søkere kan sende video-søknad til hans private mail jobb@åke.org. “Her er det ingen grenser, bare kjør på” avslutter sexbutikk-eieren.

Kjenner du noen som har Navet for lenge og som bør komme seg ut i jobb? Tips han eller henne om denne jobben.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro