Svensk sjefsforsker: Norske kvinner er verdens lateste kvinner!

«Norske kvinner klager for ingenting», sier svensk forsker

Verdens forskermiljø har de siste dagene hatt det mye morsomt på Norske kvinners bekostning. Ikke bare viser det seg at norske kvinner er verdens lateste, men i tillegg er de uten sammenligning også de kvinnene i verden som desidert klager og syter mest.

– Norske menn burde hatt medalje og diplom, mener den verdenskjente svenske samlivsforskeren Stefan G. Lòfborgsgran.

Typiske Norske damer: Norske damer slik de har blitt i 2016. Liggende på sofaen med noe godt «fordi de fortjener det» mens mannen tar seg av barn og de huslige gjøremålene. Nå advarer verdenskjente forskere om en svært farlig trend der norske kvinner blir latere og latere samtidig som de klager mer og mer.

Mannen oppfostrer barna

I følge den verdensomspennende undersøkelsen er norske kvinner i en helt egen divisjon når det kommer til latskap.

– Det er på grensen til banalt når vi ser på arbeidsoppgavene norske menn gjør i forhold til de norske kvinnene, sier den svenske prisebelønnede forskeren; – I tillegg til at mannen stort sett besørger familien økonomisk viser det seg nå at mannen også tar vare på barn, vasker og lager mat i langt større grad en norske kvinner, forteller forskeren lettere sjokkert.

Samlivsforsker Stefan G. Lòfborgsgran sammen med sin nye kone, på ferie i hennes hjembygd.

Fortjener medalje

Rapporten som er gitt ut i hele 78 land viser at norske kvinner tar minst ansvar for barn og huslige plikter.

– Flere av forskerne dobbeltsjekket resultatet da dette viste direkte late kvinner, sier en av forskerne som ledet den store testen. – Etter at det viste seg å stemme konkluderte vi alle med at norske menn fortjener medalje for den innsatsen og hverdagen de må igjennom,  sier den samme forskeren lattermildt. Hun skjønner ikke at norske menn aksepterer latskapen og ikke minst den overveldende klagingen alle norske kvinner bedriver.

– Det mest sjokkerende med dette er jo at det kan se ut som det i Norge nå er en litt misforstått likestilling der mannen skal gjøre alt, mens kvinnen skal ligge på sofaen for å realisere seg selv, avslutter den svenske forskeren.

Hva mener du? Er norske kvinner blitt for late og sytete?

This post is also available in: Norsk bokmål

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant

This post is also available in: Norsk bokmål