Svensk sommervikar trodde «fellesrøyk» var «fellesronk». Arrestert på jobb!

Skylder på språkproblemer

Den svenske mannen på 26 år fikk en noe forvirrende start på sin sommerjobb som telefonselger i den Norske hovedstaden. På grunn av språkforvirring trodde svensken utrolig nok at hans kolleger gjennomførte «fellesronk» når sannheten selvfølgelig var at det ble gjennomført «fellesrøyk» et par ganger om dagen.

Beskrevet som en merkelig type
Tirsdag denne uken hadde den svenske selgeren bestemt seg for å delta på det han oppfattet som en felles onaniøvelse. Han gikk derfor i forkant inn på røykeområdet og startet en svært privat seanse. Når hans kolleger kom etter oppdaget de bokstavelig talt en smilende og onanerende svenske som trodde han hadde tjuvstartet på det han kalte fellesronken. «En særdeles merkelig forståelse av en felles røykepause» sier en kollega som var tilstede og fortsetter; «man kan da ikke tro, svensk eller ei, at man på norske arbeidsplasser gjennomfører felles onanipauser» sier kollegaen oppgitt.
svensk-onani-eavisa1
Misforståelse: Den svenske selgeren rakk kun 4 dager i Norge etter at han oppfattet en vanlig røykepause som en ronkepause han ville delta på…

Hentet av politiet med ereksjon
Kollegene forteller at det tok lang tid før svensken skjønte at han hadde misforstått og kollegene ble derfor vitne til at mannen onanerte i lang tid før han etterhvert ga seg. Flere kvinnelige kolleger var vitne til seansen og beskriver den som svært absurd og høyst ubehagelig. Det ble besluttet å tilkalle politiet som var på plass i selskapets lokaler i løpet av 5-6 minutter. Da hadde fortsatt svensken ereksjon og politiet tok med seg den svenske mannen til Grønland politidistrikt. Arbeidsgiver har i ettertid ikke hørt fra den svenske vikaren etter hendelsen.

Del saken på facebook

Samle smålån – refinansier inntil 500.000

LES OGSÅ: Grete ble forelsket på nett. Ble lurt av Thorbjørn fra Gjøvik!
LES OGSÅ: Når dyr angriper! OBS; Sterke scener!
LES OGSÅ: Kjedelig sommer? Vi hjelper deg med forslag!
LES OGSÅ: Slik blir du rød og sexy i sommer
LES OGSÅ: Mann spist levende av hai. Kjempet seg ut med kniv!
LES OGSÅ: 20 Av verdens tristeste katter du noensinne får se
LES OGSÅ: 10 Grunner til at alle burde tisse i dusjen
LES OGSÅ: Nå kan du søke jobb som tester av sexleketøy i Sverige!
LES OGSÅ: 20 Optiske illusjoner som kommer til å gjøre deg sprø

This post is also available in: Norsk bokmål

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant

This post is also available in: Norsk bokmål