Svensk supersoldat avslører: Slik overlever du drukning!Livsreddende tips!

Blant elitesoldater har det lenge vært kjent hvordan man kan overleve drukning. Nå avslører den svenske “supersoldaten” Micke Løftblad hvordan man garantert kommer levende fra en drukningssituasjon.

Forsøkt drept flere ganger
I sin jobb som soldat har Micke vært i flere krigsherjede land. Afghanistan, Syria og Irak er alle land Micke har operert og utført krigshandlinger i. “Jeg har ved flere tilfeller blitt forsøkt drept ved drukning” forteller Micke som da har utviklet en egen teknikk for å overleve drukningsforsøk.
Bilderesultat for funny soldier
Elitesoldat: Den svenske elitesoldaten har i flere år kriget rundt i verden. Nå deler han løsningen om hvordan du kan overlever drukningssituasjoner.

Løsningen er genial
Ved samtlige drukningsforsøk har jeg overlevd ved å tilføre luft, altså oksygen inn i lungene” forteller den erfarne soldaten. Han forteller at dersom man kommer seg ut av situasjonen som tilfører vann ned i lungene og opp i en tilværelse der luften erstatter vannet vil man overleve drukningen nærmest hver eneste gang. Det er altså ikke vannet i seg selv som dreper deg, men situasjonen som sørger for at det kommer vann i lungene dine! Kommer man seg ut av denne situasjonen så overlever man altså!

En teknikk som dette vil kunne redde utallige liv da drukning faktisk er noe som skjer flere ganger om dagen rundt omkring i verden” avslutter den tøffe supersoldaten.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro