Odd arvet 3876 pakker med bind fra sin mor. Nå vil han gi bort alt!Vil gi bort til jenter som trenger det mest!

Odd-Petter Menstad fra Tangerud i Nordland mistet nylig sin mor på grun av alderdom. I tillegg til noen kroner og en tysk krigshjelm fra 2 verdenskrig arvet også Odd en noe spesiell samling. Moren til Odd etterlot seg nemlig 3876 pakke med bind og tamponger i alle varianter. “Hvorfor mamma hadde så mye bind og tamponger liggende aner jeg ikke” sier Odd lettere frustrert. Nå vil han gi bort den enorme samlingen til en eller flere jenter som trenger det mest. “Jeg vil hjelpe jenter som kanskje er i en vanskelig situasjon og som trenger mye

Vil møte jentene
Odd forteller at han nå vil møte flest mulig jenter slik at han kan finne den eller de jentene som trenger lageret med bind og tamponger aller mest. For ham er det viktig at samlingen med bind overtas av en jente som tar vare på samlingen og som selvfølgelig bruker det mest. “Ja primært er jeg jo da på jakt etter jenter som kanskje sliter økonomisk og samtidig har behov for veldig mye bind” sier Odd. Han synes det hadde vært hyggelig om han og jenta som overtar bindene etter moren kanskje også kan bli bedre kjent.

Arvet mye bind og tamponger: Odd var noe overrasket over arven som viste seg å være hele 3876 pakker med ulike bind og tamponger. Her poserer han med en liten del av samlingen. Han vil nå gi bort bindene til jenter som trenger det mest.

Bor i morens hus
For å “søke” på å overta bind-samlingen sier Odd at han gjerne vil at jentene som er interessert kommer hjem til ham. “Jeg vil bare stille noen spørsmål om deres mens-vaner og se om kjemien stemmer før jeg gir fra meg alle tampongene og bindene til mamma” forteller Odd. “Om jentene må reise langt for å komme hit kan de godt ligge over, jeg er jo singel så det er ikke noe problem ” avslutter en sørgende, men forventningsfull Odd.

Kjenner du noen jenter som kanskje har et stort behov for bind og tamponger? Tips dem om Odd og hans samling.

Del saken på facebook

Søk lån idag – Penger på konto imorgen!

Få gratispenger å spille for hos Betsson Casino!

GODE TILBUD: Klær for aktive jenter – Get Inspired!

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro