Thea (13 år) fra Asker fikk Iphone6+ istedenfor Iphone7. GRÅT av skuffelse!

En vondt tid for familien sier far

Julaften hos familien Storslåtten i Asker ble denne julen alt annet enn hyggelig. Grunnet en misforståelse og liten kunnskap om det seneste på mobilfronten endte faren til Thea med å kjøpe en brukt Iphone6+ istedenfor en splitter ny Iphone7 som var det hun hadde gitt klar beskjed om at hun ville ha i julegave dette året. Mor og far fortviler og forteller om en julaften der maten ikke smakte så bra og som ble preget av gråt fremfor latter og familieglede. Etter press fra moren vil de nå stå frem med historien sin:

Faren måtte si unnskyld
«Det var på ingen måte meningen å kjøpe en slik billigtelefon, jeg gjorde en stor feil og tror jeg har beklaget opptil flere hundre ganger» forteller en fortvilet far. Han har ikke anelse om de ulike modellene og trodde en Iphone var en Iphone. Da datteren Thea pakket opp gaven stod mor og far klar med kamera for å ta bilde av gleden de var sikre på skulle komme som følge av gaven. Reaksjonen de fikk var hjerteskjærende forteller moren som medgir at hun er svært irritert på tabben som faren klarte å gjøre, og som ødela julen deres fullstendig. «Han ødela jo julaften for datteren vår, men vi jobber oss gjennom resten av julen på tross av dette» sier hun.

thea-iphone


Utrolig skuffet: Thea Storslåtten fra Asker opplevde en stor skuffelse på julaften da det hun trodde var en splitter ny Iphone7 viste seg å være en lettere brukt Iphone6+ til under halve prisen.

Les også om familien Kronestad fra Bærum som mente man burde kjøpe dyre gaver til barna sine for å vise nok kjærlighet.

Fikk ny Iphone og en del penger
Videre kan faren fortelle at de allerede tidlig tirdag morgen har vært ute å kjøpt en splitter ny Iphone7 til Thea og at hun nå i alle fall er glad for at telefonen omsider er i hennes hender. «Etter at vi kjøpte telefonen idag tidlig har stemningen vært noe bedre» forteller faren. Han sier han også som et plaster på såret ga Thea 5000 ekstra å handle for slik at de nå kan få en hyggeligere romjul. «En ting er i alle fall sikkert» sier faren; «Neste år blir det en nøye gjennomgang av modeller og min datters gaveønsker. Det er helt sikkert» avslutter han.

Thea selv ville ikke prate så mye med Eavisa, men ville påpeke at hun ikke hadde gjort noe galt. «Jeg var veldig klar på at det var Iphone7 jeg ønsket meg så hvordan pappa kan ha kjøpt en Iphone6+ sier jo bare litt om hvor skada han er i hodet. Han hører aldri på meg» sier hun.

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro