10 Ting alle kjærester krangler om.

10 Ting alle kjærester krangler om.

Det er ikke alltid like lett å være i et forhold og selv om det er rosenrødt i begynnelsen vil det bli noen krangler i løpet av livet deres sammen, forhåpentligvis blir det bare små krangler som disse 10 vi har nevnt her.

 

1: Utover eller inn-over? Plasseringen av toalett rullen er en evig diskusjon for oss alle og den fører ofte til krangling når den plasseres motsatt av det du er vandt til. Kanskje bedre å skaffe vær deres dorull henger? eller bad?

2: Partneren din nekter å kjøre når dere skal noe sted men insisterer på å fortelle deg akkurat hvordan du skal kjøre. Kanskje kjøre i hver deres bil neste gang?

3: Partneren din er syk og oppfører seg som om han / hun skal dø selv om det bare er en liten forkjølelse for å slippe å gå på en fest eller middag selskap.
25 Little Things Couples Inevitably Fight About

4: Det kan fort bli krangel om du ikke lytter til din partners fortelling om dagen hans/ hennes  selv om det høres ut som en super kjedelig helt normal dag på jobb for deg betyr ikke det at partneren din ser det på samme måte.

5: Glemmer du å legge ned toalett lokket kan det føre til mer en bare krangel mellom deg og din partner.

6: Noen fryser lettere en andre det kan fort oppstå en krangel mellom dere når den ene fryser mens den andre er for varm.

7: Oppvaskmaskiner roten til mye krangel, hvem skal tømme den? hvordan skal den fylles opp? skal gaflene stå med tennene opp eller ned? Kan vi få foreslå å spare de utgifter og fremtidige krangler den vil skape ved at dere heller tar oppvasken sammen for hånd, en vasker og en tørker?

8: Hva skal vi se på tv i dag? Er OL eller VM og en av dere er super interessert mens den andre syns det er døds kjedelig kan det fort bli en krangel av dette, men heldigvis er det nå mulig å følge med på slikt via en PC eller nettbrett.

9: Den ene støvsuger og vasker mens den andre sitter på sofaen og later seg, ikke rart rengjøring fører til krangel i mange hjem.

10: Det tar tid å gjøre seg klar om morgenen og noen bruker mye lenger tid en andre noen som ofte fører til en liten morgen krangel spesielt om begge skal av gårde samtidig.

Del de kranglende kjærestene her

GODE TILBUD: Få 3000,- gratis å spille for på nettcasino
GODE TILBUD
: Klær for aktive jenter – Get Inspired!
LES OGSÅ: 24 Katter i hysterisk morsomme sovestillinger
LES OGSÅ: Tatoveringer som ikke ble helt som planlagt
LES OGSÅ: 15 typiske jentefilmer de fleste har sett
LES OGSÅ: 15 kule biler alle vil eie
LES OGSÅ: Bilder som blir ekstremt upassende kun på grunn av en enkel logo
LES OGSÅ: Verdens verste parfoto
LES OGSÅ: Bildene som beviser at hunder er drittsekker
LES OGSÅ: Kjempetjukk man prøvde å løpe fra Mcdonaldsregningen – Klarte ikke
ANNONSE: Låne penger? Opp til 500 000,- Raskt svar!

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro