Tor-Henrik har altfor stor penis. Blir utslitt hver gang han må tisse!

Blir som å løfte vekter sier Henrik!

Henrik Staverud fra Østfold er en av mange menn som sliter med altfor stor penis. For de fleste menn er et toalettbesøk en enkel affære, men for Tor-Henrik er det en stor styrkeprøve hver gang han løfter penisen ut av buksen for å tisse. «Det er en rekke problemer samfunnet ikke vil prate om når det kommer til oss menn med altfor stor penis» sier Tor-Henrik!

Klarer ikke onanere
Tor- Henrik ønsker nå å stå frem og være en slags talsperson for menn med altfor stor penis. «Jeg vet det ikke er mange av oss, men jeg opplever at samfunnet i svært liten grad tar hensyn til oss menn med altfor stor penis» sier Tor-Henrik. Han kan fortelle at han blant annet har store problemer med å onanere; «For at menn med små peniser skal forstå hvordan jeg har det kan de jo prøve å onanere med 3 kilo ekstra og se hvordan det går» sier han fortvilet.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er AuDol_3k2v5x.jpg

Utslitt etter å ha tisset: Hver gang Tor-Henrik skal tisse blir det som en hard treningsøkt. «Jeg håper at andre menn som sliter med det samme problemet også kan stå frem og gi oss menn med altfor stor penis et ansikt utad» sier han

Hjelper ikke at jenter blir imponert
Han forteller videre at han har veldig mye sex. Det er en kjent sak i Østfold at Tor-Henrik har kjempepenis. Som vi har omtalt tidligere så er de fleste jenter stort sett bare opptatt av at menn skal ha størst mulig tiss. Dette gjør at Tor-Henrik får mange tilbud om sex daglig. «Det er ikke bare bare å måtte prestere seksuelt hver dag» forteller Tor-Henrik som nå håper at samfunnet kan tilrettelegges for for menn som har altfor stor penis.

Avslutningsvis kan Tor-Henrik fortelle at det ikke bare er negativt med altfor stor penis. «I tillegg til stor penis har jeg også veldig store armer som følge av all den tunge løftingen så jeg er jo godt trent» avslutter Tor-Henrik.

Få gratispenger å spille for hos Betsson Casino!

This post is also available in: Norsk bokmål

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant

This post is also available in: Norsk bokmål