Nilsi (46 år) er Norges største Bieber-fan. Skal prøve å lukte på ham

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

Skriver brev til Justin Bieber hver uke!

Nilsi Torvang (egentlig Nils-Ivar, men “Nilsi” insisterte på at vi benyttet navnet Nilsi) på 46 år fra Vestby Nord har i en årekke dyrket sitt store idol Justin Bieber. Han skriver ukentlig brev til Justin`s management i håp om å en dag kunne få treffe sitt store idol. Nå ser han frem til superstjernens Norgesbesøk og drømmer om å komme nærme nok til å overraskende klemme sitt store forbilde.

Ikke for gammel
Nilsi har de siste 4 årene benyttet all sin tid på idolet fra USA. Han har sagt opp jobb og sosial omgang med tidligere venner for å dyrke scrapbøker, “baby baby” på stereon og ikke minst jobber Nilsi på en bildebok der han har photoshoppet seg selv inn i flere bilder med superstjernen. Skjønner du at folk i gata reagerer på at en 46 år gammel mann dyrker et tenåringsidol sammen med tusenvis av jenter i tenårene spør Eavisa. “Nei, det skjønner jeg ikke. Jeg elsker Justin Bieber akkurat like mye som disse tenåringsjentene. Dessuten tror jeg Justin digger at det også er godt voksne menn som har plakater av ham over sengen også” sier Nilsi.
bieber-norge-eavisa
Norges største Bieberfan?: Nilsi Torvang fra Vestby i Akershus er veldig klar på at han er Norges største justin-fan. Nå ser han frem til superstjernens Norgesbesøk der han skal gjøre alt for å klemme og berøre idolet sitt.

Skal stjele klem
Nå bruker han all tid på å planlegge superstjernens annonserte Norges-besøk. “Jeg må få ordnet det slik at jeg kommer i nærheten av Justin” sier Nilsi. “Planen er å overraskende stjele en skikkelig klem og kjenne det myke skinnet hans mens vaktene ikke er oppmerksomme” forklarer Nilsi. Men tror du ikke dette vil bli sett på som veldig rart og på grensen til overfall? “Ha ha ha, ja da er det i alle verdt det overfallet. Den klemmen skal jeg ha, koste hva det koste vil. Jeg gleder meg til å lukte på ham” sier Nilsi. Nilsi kan videre fortelle at han selvfølgelig skal sove ute ved stjernens hotell natten før for å komme tettest mulig på idolet.

Kommer til Norge: Justin Bieber som primært er kjent for å være en arrogant rusmisbruker kommer til Norge om kort tid. Kanskje han er like interessert sim Nilsi på et møte?

Del superfan på facebook

Samle smålån – refinansier inntil 500.000

LES OGSÅ: Super søte katter som etterligner mannlige modeller
LES OGSÅ: 24 Katter i hysterisk morsomme sovestillinger
LES OGSÅ: Tatoveringer som ikke ble helt som planlagt
LES OGSÅ: 15 typiske jentefilmer de fleste har sett
LES OGSÅ: 20 Skuespillere som ligner utrolig mye på figurene de har stemmen til
LES OGSÅ: Bilder som blir ekstremt upassende kun på grunn av en enkel logo
LES OGSÅ: Verdens verste parfoto
LES OGSÅ: Bildene som beviser at hunder er drittsekker
LES OGSÅ: 20 Ekstreme nærbilder av helt vanlige ting

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer humor

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

populære artikler

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

mer moro