Tormod fra Norge gjør suksess med URIN-RING for late menn

For menn som ikke orker gå på do når de drikker øl

Tormod Grenna fra Ål i Hallingdal har funnet opp det han mener er alle mannfolks drøm; en urinbeholder som gjør at man slipper hyppige dobesøk under vorspiel! Urinbeholderen er allerede solgt i mange tusen eksemplarer og nå håper Tormod at urinbeholderen kan erobre USA.

Ideen kom på fest
Under en heller fuktig kveld hjemme hos Tormod kom ideen om å kunne slippe utallige dobesøk når man drikker store mengder øl. «Jeg og 4 kamerater drikker fort en 10-15 øl hver når vi sitter i kjellerstuen og lyver på oss damer» sier Tormos med et lite smil. «Interessante samtaler blir stadig avbrutt av at en eller flere må spasere til toalettet så man kan nesten si at vi aldri er sammen alle 5 i løpet av kvelden» fortsetter han. Han har nå jobbet i 3 måneder med en prototype og responsen er enorm!
tormod-urin-eavisa
Selger mange urin-ringer: Tormod Grenna opplever stor suksess med sin nyutviklede urin-ring for menn. Nå har han startet jobben med å utvikle en ring for late kvinner.

Flere telefoner om dagen
Tormod får nå daglige telefoner av menn som ønsker urinbeholderen. Foreløbig har han solgt over 3000 urinbeholdere og daglig kommer det inn ordre. Beholderen fungerer slik at man enkelt fester den til penis på en svært behagelig møte med en tilhørende «badering» rundt magen. Deretter kan man bare slipe seg løs. Beholderen rommer opp til 11 liter urin og bør derfor dekke behovet for de fleste. I slutten av juni skal Tormod til USA for å promotere produktet der. Han håper og tror på at late amerikanske menn skal omfange produktet.

Urinring til jenter er på vei
Etter den store suksessen med urinbeholderen for menn har Tormod allerede startet utviklingen av urinringer for damer. «Jeg tror jenter vil finne produktet svært behagelig. Jenter har jo enda mere mas enn menn hver gang de skal på toalettet så dette bør de glede seg til» avslutter Tormod.

Eavisa kommer tilbake med ny reportasje om Tormod`s tur til USA og den kvinnelig urinringen.

Del Urin-ringen på facebook

Samle smålån – refinansier inntil 500.000

LES OGSÅ: Velkommen til den makabre og skremmende delen av eventyrland
LES OGSÅ: Sprø ting som bare skjer i Australia
LES OGSÅ: 10 Grunner til at Boston Terrier er en manns bestevenn
LES OGSÅ: 15 Bilder som viser at ALT er større i USA
LES OGSÅ: Russisk kunstner sammenligner fantastisk mote med vakker kunst
LES OGSÅ: 12 Helvetes ting alle med allergi kjenner igjen
LES OGSÅ: Søte dyr som prøver å spise bær ser ut som noe tatt ut av en skrekk film
LES OGSÅ: 15 Folk som ville stoppe ut dyr men som feilet totalt
LES OGSÅ: Ting du virkelig IKKE vil skal skje når du er ute og fester

This post is also available in: Norsk bokmål

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant

This post is also available in: Norsk bokmål