Torstein (2 år) er lei av at pappa`n hans nusser på de samme puppene som han drikker av. «Det er uhygienisk og sykt» sier han

Torstein vil ha maten sin i fred!

«At pappa klemmer og klår på puppene til mamma er bare sykt. Dette er maten min!» tordner lille Torstein på 2 år fra Stavanger. Han reagerere på at pappa`n hans skal rote i matfatet hans nærmest på daglig basis. «Jeg går da ikke å rører i Stroganoffen hans eller tar frokosten hans i munnen før han skal spise den» raser den lille, men svært aggressive 2-åringen.

Virker som mamma liker det?
Han reagerer også særdeles på at mamma`n hans ser ut til å like at pappa klår og til og med nusser på maten hans. «For meg blir dette bare rart. Her om dagen så jeg til og med at pappa nusset på puppene til mamma mens mamma SMILTE(?). Jeg måtte bare snu meg bort og jeg klarte nesten ikke å spise fra puppen den natten» forteller han fortvilet. Nå foreslår Torstein et forbud mot all klemming, løfting og ikke minst nussing på puppene til mammaer over hele Norge.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er skeptical-baby-118503718624_xlarge.png

Ekkelt at pappa klår på maten min: Lille Torstein er bare 2 år, men allerede svært engasjert i ulike samfunnsspørsmål. Han mener det nå bør etableres et forbud for fedre der de forbys all kontakt med mors brystparti eller «maten min» som Torstein kaller det.

Pappa kan dra på ferie
Lille Torstein har kommet frem til at det kanskje er aller best om pappa`n hans drar på ferie slik at maten hans kan få være i fred. «Pappa kan dra på en lang ferie, gjerne flere år» sier han. Han påpeker allikevel at pappa bør sende penger slik at han og mamma kan få kjøpt bleier, leketing og ikke minst den badesåpen som gir masse bobler i vannet når han bader etter lunch. «Akkurat nå er pappa bare i veien og irriterer. Han kan komme tilbake om noen år når jeg spiser fast føde» avslutter den svært så bestemte 2-åringen.

Hva mener du. Bør Torstein få ha maten sin i fred?

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro