Ny trend i hestemiljø: Pysj på hest!Hester trenger mye stell og kos. Pysjamas roer de ned, sier Hilde Hestenes.

Hun er talskvinne for Norges Hest- og Rytterforbund.
-Dette har blitt en gedigen trend og vi får masse positive tilbakemeldinger av jålete hesteeiere som bruker pysjamas på hestene sine, sier Hestenes.
Hester er unødvendig følsomme dyr, og den fargerike trenden blir foreløpig mest brukt på konkurransehester som er ekstremt late.
– Gode konkurransehester er absurd skvetne og nervøse av seg. Når de får på seg pysj på kvelden så ser vi at de blir mye roligere og at de er i bedre form dagen etter, som igjen fører til at de får langt bedre resultater og ofte vinner løpene sine, sier hun.

Rosa og blått
Hester er ekstremt barnslige og følger visstnok fargetrendene til jenter og gutter:
– Det som er ekstra morsomt er at resultater fra USA, der trenden selvfølgelig kommer fra, viser at rosa pysj med hvite hjerter funger beroligende på hunhester, mens blå med hvite stjerner på hanhestene. Det høres kanskje rart ut, og vi synes jo det er litt morsomt selv, men så lenge det fungerer så er det jo bare positivt, avslutter Hestenes og smiler.

Bilderesultat for horses in pyjamas
Fornøyd: Hesten Narsiss presterer bedre i konkurranser etter at hun begynte å bruke pysjamas på natten. -Veldig rart, men er også veldig gøy, sier eier Georg Von Hestebremsen.

Som leser av Eavisa FÅR du nå 50 kr hos ComeOn Casino – klikk her!

Har du lyst til å prøve dette på din hest så skal hestepysjen være å få tak i de fleste skinnbutikker som selger hesteutstyr i Oslo og omegn.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro