Trender: Nå er muskler og sixpack ut. Nå er det ølmage og hår som gjelder!Menn med muskler er UT!

Norsk forskningssenter for mellom-menneskelige relasjoner (NFFMMR) kan etter omfattende undersøkelser melde om at det nå er fullstendig smakløst og uinteressant med muskler og vaskebrettmage hos gutter. “Hele 93% av alle norske jenter ser etter menn med øl-mage og ekstra hår på kroppen” forteller forskningsansvarlig Magnus Bugge Gjølsrud. Han mener at dette kan ha en sammenheng med at menn som drikker mye øl har vesentlig større penis enn de som trener og spiser sunt.(Les om dette her)

Jenter liker former og hår
I den omfattende undersøkelsen spurte man hele 871 013 norske jenter der stort sett alle jenter dyrket et mannsideal som hadde øl-mage, vesentlig og synlig hårvekst. “Jentene i testen reagerte tydelig mer seksuelt på menn med mage enn menn med muskler” forteller han. “Flere av jentene i testen fant gutter med store muskler og små peniser direkte uinteressante” sier han. “Menn med store muskler viser seg også og være langt mer selvopptatte og psykopatiske enn skikkelige menn med øl-mage og stor gledeskjepp” sier den anerkjente forskeren.

Tommel opp fra Norske jenter: Hele 93% av alle Norske jenter ønsker en mann med ølmage og hår. “Det hele har nok en sammenheng med at menn med store øl-mager også har langt større penis” sier den kjente forskeren som ledet den omfattende undersøkelsen. (Les mer om menn som drikker mye øl har større penis her)

Muskler blir feminint og søtt
De fleste jentene som deltok i undersøkelsen mente muskler nå fremhevet mer femininitet en maskulinitet. De oppfattet menn med muskler som “søte”, men aldri kjekke. “Dette viser at mannsidealet slik vi kjenner det er på vei ut” sier Gjølsrud. Han har selv sluttet å trene og intar langt mer øl enn vanlig. “Ja jeg er nyskilt og er jo selvfølgelig på jakt etter nye erobringer på kvinnefronten” avslutter den kjente forskeren smilende.

Drikker du nok øl eller har du muskler og bitte liten penis?

Få fantastisk casinobonus hos Casumo her!

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro