Trine (23 år) fra Gjøvik skal bo 1 uke i vaskemaskinen sin fordi kjæresten vil det!

Trine hører alltid på kjæresten sin

Trine Kuestad er 23 år og bor i Gjøvik sammen med kjæresten sin Lars Ivan. De har det stort sett greit, men noen ganger blir kulturforskjellene veldig synlige i forholdet. Lars Ivan kommer nemlig fra Nord-Norge og har vokst opp med helt andre normer og regler enn hva Trine er vant med. Denne uken må Trine holde seg inne i parets vaskemaskin. «Dette er en tradisjon som Lars Ivan har med seg fra sin oppvekst og det bør jeg respektere» sier Trine.

Får ikke gå på do
Lars Ivan forteller at Trine forrige fredag oppførte seg helt uakseptabelt. «Vi er enige om en maksgrense for hva Trine kan spise per dag for å ikke bli tjukk» forteller Lars Ivan og fortsetter; «Den aktuelle fredagen spiste Trine langt over antall daglige kalorier og der jeg kommer fra er straffen for slikt en uke inni vaskemaskinen» sier han. Trine på sin side mener hun ikke spiste så mye, men har for lenge siden akseptert kjærestens beslutning om å bo i vaskemaskinen. «Det skal gå greit, men jeg gruer meg til dette do-greiene» sier hun. Lars Ivan har nemlig også bestemt at hun ikke kan gå ut av vaskemaskinen for å gå på do.

Har gjort det før: Det er ikke første gang Trine må tilbringe en uke i vaskemaskinen sin. Kjæresten Lars Ivan mener en uke i parets vaskemaskin er en passende straff for at Trine spiste for mye. «Vi har det veldig bra og forholdet fungerer fint» sier Lars Ivan. Her demonstrerer hun den mest komfortable liggestillingen i vaskemaskinen.

Streng kjæreste: Lars Ivan beskriver seg selv som en streng, men nydelig kjæreste som titt og ofte kjøper blomster til sin kjære Trine. «En uke i vaskemaskinen har ingen damer vondt. Det gir de tid til å tenke seg om» sier han.

Vanskelig med kulturforskjellene
Lars Ivan er ikke glad for at Trine prater så alt for mye, men mens Lars Ivan er ute å henter seg en ny vodka/battery forteller Trine om kulturforskjellene; «Vi har det egentlig ganske fint noen ganger, men Lars Ivan er jo vokst opp og vant med at damer ikke prater eller bør ha meninger og det må jo jeg respektere. Det er jo det han er vant til» sier hun. Men; Det finnes positive elementer også. Når Trine er ferdig med en uke i vaskemaskinen skal de på en ukes ferie til Hønesfoss sammen bare en times biltur unna Gjøvik. «Jeg gleder meg masse til Hønefoss» avslutter Trine før hun kler seg for en uke i parets vaskemaskin.

Bilderesultat for old russian woman

Enig med sønnen sin: Maud-Anette er moren til Lars Ivan og er helt enig med sønnen sin at Trine ikke har vondt av en uke i vaskemaskinen. «Lars Ivan er verdens beste sønn og kjæreste» sier hun før hun poserer litt lekent for fotografen. Moren ønsker avslutningsvis å si at hun er singel og søker etter en mann å dele livet med. «Han må være i alderen 19-25 år og ha kjempepenis slik som denne kjempeagurken» avslutter hun.

Få gratispenger å spille for hos Betsson Casino!

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant