Trond-Kenneth fra Oslo advarer! Fikk angst og tørsthetsfølelse av kebab!

Kebab er angstfrembringende sier Trond-Kenneth!

Trond-Kenneth fra Oslo er tydelig preget når Eavisa møter opp for det avtalte intervjuet søndags formiddag. Han beskriver sin egen kropp som tung, kvalmende og ikke minst er han sterkt preget av en paranoia-lignende angstfølelse. Trond-Kenneth forteller oss hvorfor. For 3 gang på like mange helger har han blitt matforgiftet av 3 forskjellige kebabkiosker i hovedstaden. «Dette synes jeg beviser at kebab bør forbys. Jeg føler meg jo helt utafor» sier Trond-Kenneth sterkt fortvilet.

LES OGSÅ: Slik lurer denne familien NAV for 96 700,- hver mnd

3 forskjellige kebab-kiosker
Trond-Kenneth forteller om 3 søndager på rad hvor han opplever at kebabmåltidene fullstendig har ødelagt dagen hans. Etter mange timer der alt bare var bra på byen avsluttet han med et kebab-måltid sent på natten. «Jeg hadde drukket tett hele dagen og var nok relativt beruset så klokkeslett husker jeg ikke eksakt» forteller han. Det han midlertidig kan fortelle er at han etter å ha spist kebab ble han så kraftig matforgiftet at han dagen etterpå opplevde kvalme, hodepine, angst og ikke minst en enorm tørsthetsfølelse som følge av kebab-måltidet. «Noe av det verste jeg har opplevd» sier Trond-Kenneth

Sterkt redusert etter kebab-måltid: Trond Kenneth fra Oslo forteller at han ble matforgiftet av en kebab etter at han hadde vært på fest fra tidlig ettermiddag. «Jeg var veldig beruset og tenkte ikke over at kebab kan gi meg kvalme og angst dagen etterpå» sier han fortvilet.

Advarer andre mot kebabhelvete
Trond-Kenneth tok kontakt med en rekke medier for å fortelle sin historie. «Jeg advarer selvfølgelig alle mot å spise kebab på natten» sier han og fortsetter; «Hvis folk leser om mine erfaringer med kebab og allikevel spiser det…. ja da må de være rimelig dumme» sier han. Han forteller at følelsen han fikk etter å ha blitt matforgiftet av kebab-måltidet var helt grusomt. Men dette er jo 3 gang på rad at dette skjer? spør Eavisa. «Ja og ettersom det er kebab fra 3 forskjellige steder så sier det seg selv at det er kebab generelt som er synderen» konkluderer han avslutningsvis.

Vi skulle gjerne hørt mer av Trond-Kenneth`s historie, men formen hans er såpass nedslående på grunn av dette kebab-måltidet at vi velger å avslutte intervjuet.

Del og advar mot kebab på facebook!

Penger på konto imorgen? Søk lån her!

Få casinobonus hos Betsson!

LES OGSÅ: 10 personer du aldri trodde kunne finnes!
LES OGSÅ: Dopapir fremmer kreft
LES OGSÅ: Morsomme ufrivillige ereksjoner
LES OGSÅ: Slik får du NAV-støtte resten av livet

This post is also available in: Norsk bokmål