Trygda Trygve skaffet seg yrkeshund – ville heve lønnen.-Det er jo genialt. Så kan jeg fortsette å gjøre lite, men tjene mye penger, sier Trygve Snylte Snål (47)

Trygve har vært trygdet i 20 år av ymse årsaker og er godt kjent i det lokale NAVer-miljøet.
– Jeg har jo liksom alltid hatt lyst il å tjene masse penger. Og det får jeg jo ikke fra NAV. Jeg har brukt mye tid på å tenke på hvordan jeg skal få inn mye penger. Også fikk jeg ideen om at  jeg kan jo skaffe meg noen sånne yrkeshunder. Hunder bruker jo ikke lønnen sin selv, sier han. Og fortsetter.
-Det er helt genialt. Jeg leverer dem på jobb, når jeg står opp. Det kan ikke være en jobb som begynner kjempetidlig da, men uansett, hunden jobber, mens jeg slapper av hjemme, også kan jeg hente dem når de har jobbet ferdig. De er sikkert så slitne når de kommer hjem fra jobb at jeg slipper å går tur med dem også. Jeg har hørt at mange folk blir slitne av å jobbe i hvert fall. Det er jo vinn-vinn, for hunder liker jo å holde på med noe, og det gjør ikke jeg sier han.

Bilderesultat for wtf lazy fat man on couch
Skaffet seg yrkeshunder: Trygve bruker mesteparten av dagen på å slappe av og spille. Spill er dyrt og trygden holder ikke til å kjøpe alle spillene han vil ha. -Jeg fant ut at jeg kunne skaffe meg yrkeshunder så jeg kan heve lønnen deres. Jeg gleder meg til at pengene raser inn, sier han.

-Har du søkt om å få oppfostre yrkeshund da?
– Nei nei. Det trengs ikke. Jeg har aldri hatt hund før, men hund er hund. Jeg har noen kompiser som var drittlei bikkjene sine, så jeg fikk dem helt gratis. Jeg har faktisk gjort vennene mine en tjeneste som gir meg høy inntekt. Jeg driver å lærer de og sitte, ligge og hente og sånn så vi i rute. For å være ærlig så håper jeg de får jobb så fort som mulig. De spiser mye mat og de bæsjer ned hele uteplassen her, sier han litt oppgitt.


Søker jobb: Disse hundene har Trygve tatt til seg slik at de kan jobbe. -Jeg driver å lærer de litt småting. De er snart klare for jobb. Det er bare å ta kontakt om du trenger en hund til noe, oppfordrer Trygve.

-Hvor mye tror du en yrkeshund tjener?
Det kommer helt an på hva slags yrke de får, men jeg regner med en helt vanlig norsk gjennomsnittslønn pr hund, så sånn mellom 600.000 og- 700.000 i året er det jeg regner med. Med seks hunder blir det noen millioner i året det, sier han fornøyd.
-Hva slags yrke de får? Vet du egentlig hva en yrkeshund gjør?
– Disse hundene tar hva som helst. Jeg driver å skriver CV som jeg skal sende rundt.
-Hvis vi forteller deg yrkeshunder får leke med ynglingsleken sin som belønning for godt utført arbeid. Hva tenker du da?
-Ha ha ha. Ja, du kan spøke du. Det skulle tatt seg ut. Alle som jobber får godt betalt. Det sier NAV til meg hele tiden.
– Vi spøker ikke. Det er helt sant.
– Får de ikke penger for å jobbe? Det er bare sykt dårlig gjort da. Hvorfor har folk sånne jobbehunder da?
-De eier hunden som de bruker og får god hjelp av, i jobben sin.
– Seriøst? De jobber selv, og har hund med alle de utgifter og jobb det medfører, også bruker hunden i jobben uten å få betalt for to? Det er skikkelig dårlig deal og ikke minst utrolig dårlig gjort. Dette skal jeg ta opp med statsministeren, sier han.

Har han et poeng? Bør yrkeshunder heve lønn for hardt arbeid som alle oss andre?

Få fantastisk casinobonus hos Casumo her!

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro