Turid (38 år) anbefaler unge jenter å ta mye solarium! Dere trenger farge sier hun!

Farge gir friskhet sier Turid

Turid Solstad fra fra Halden er bekymret. Hun er bekymret over unge jenter hun oppfatter som tafatte og særdeles bleke. «Noen må si fra til dagens ungdom, de trenger mer farge i kinnene sine» sier Turid. Nå anbefaler hun unge jenter å daglig legge seg i solarium slik at de får farge på kroppen og på den måten får et litt lykkeligere liv.

Tar sol hver dag
Turid selv sier hun daglig tar sol i solarium. Hun mener det er en viktig del av hennes identitet å se frisk og brun ut. «Jeg kan jo ikke unngå å sammenligne meg med andre rundt meg» sier hun og fortsetter; «Man kan jo ikke unngå å legge merke til at jeg er langt mer «freshere» enn de fleste» sier hun med en klar referanse til sin egen brunfarge. Hun mener dagens ungdom ser bleke og tafatte ut og at foreldrene nå bør ta ansvar og bidra til at barna deres får litt farge på kroppen.

Bilderesultat for tan mom

Datteren skal ta mer sol: Turid fra Halden anbefaler alle å ta mer sol. Selv har hun en datter som nå skal få sole seg hver dag gjennom vinteren. «Lille Mathilde skal få en god og jevn brunfarge i løpet av vinteren» sier den stolte mammaen.

Solarium gir ro for stresset ungdom
Hun mener fordelene med solarium er mange. «I tillegg til et vakkert yttre oppnår disse ungdommene ro og varme når de tar solarium» sier hun og fortsetter;. «Bare 30 minutter om dagen kan være nok til å gi god farge, stresse ned og kanskje også bli bedre rustet til en hektisk ungdomstid» sier Turid. Hun forteller at hun får mye oppmerksomhet på utesteder i helgene grunnet hennes vakre brunfarge. «Det er ingen tvil om at jeg blir satt pris på av det motsatte kjønn» smiler hun og gir daglige turer i solsengen det meste av æren for hennes suksess med menn.

SISTE NYTT!: Menn som snorker er utro!

Turids oppfordring til Norske jenter er derfor; «Legg dere til i solsengen, bruk vinteren til å gjøre dere flotte og mer attraktive for mannfolka så blir livet raskt lettere enn du tror. Det handler rett og slett om å ta tak i seg selv og livet sitt» avslutter hun. Turid kaller sin egen utalelsen for «visdomsord fra en dame som til de grader vet hva hun prater om».

This post is also available in: Norsk bokmål