Se Paradise Hotel-deltagerne som ikke fikk bli med fordi de ble for mye

Disse ble for mye for Paradise Hotel

Etter at vi skrev om Kai-Ronny som har søkt hele 6 ganger uten å få bli med på Paradise Hotel har vi med gravekte journalistisk arbeide klart å grave frem en rekke av søkerne som ikke fikk være med. Grunnen er alltid èn av to; de er enten for kjedelig eller for ekstreme. Her presenterer vi 10 av disse:

1. Kari Mette fra Bærum kom nesten med på fjorårets sesong. Hun fikk avslag pga følgende utsagn; «Hvis jeg ikke vinner skal jeg brenne all sminken min naken forran stortingen når kongen vinker» Hun ble for mye:

2. Karianne fra Sogndal fikk ikke bli med på årets Paradise-sesong. Hennes avslag kom da hun forsøkte å ligge med castingsjefen som var 58 år og homofil. Hun ble for mye:

3. Steffen fra Tønsberg skulle egentlig være med i år, men man stoppet det da han uttalte følgende; «Jeg er medlem i SV, men stemmer FRP på grunn av ho fine som jobber der. Det ble rett og slett fooor dumt:

4. Susanne fra Sørumsand fikk avslag da hun kun pratet om at hun skulle ha sex på hotellet hver dag enten guttene ville det eller ei:

5. Caroline fra Os i Hordaland ble godkjent helt frem til man oppdaget at hun hadde søvnapne som gjør at man plutselig sovner overalt:

6. Morten fra Drammen fikk avslag da han truet castingmannen på livet dersom han ikke sørget for at han vant. Morten sitter nå i fengsel for blind vold:

7. Lars Rune fra Fredrikstad var så skummel at man rett og slett ikke tok sjangsen på at han var normal:

8. Kjæresteparet Andreas og Solveig fra Molde søkte flere år på rad, men fikk avslag da de i fullt alvor insisterte på at Jens Stoltenberg var en kjent kjønnsoperert kunstner fra middelalderen:

9. Raymond fra Sortland hadde plass på årets Paradise-sesong, men måtte melde avbud da han ikke klarte å gå pga smerter etter for mye solarium. Han er nå på bedringens vei og startet å ta sol igjen:

Del deltagerne på facebook
LES OGSÅ: 24 Katter i hysterisk morsomme sovestillinger
LES OGSÅ: 15 typiske jentefilmer de fleste har sett
LES OGSÅ: 15 kule biler alle vil eie
LES OGSÅ: Bilder som blir ekstremt upassende kun på grunn av en enkel logo
LES OGSÅ: Verdens verste parfoto
LES OGSÅ: Bildene som beviser at hunder er drittsekker
LES OGSÅ: Kjempetjukk man prøvde å løpe fra Mcdonaldsregningen – Klarte ikke

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro