Tysk forsker; Norske menn er de som skvetter på seg mest av alle i Europa!Norske menn tisser på seg mest

Det tyske statsuniversitetet Bild De Univeritate i Berlin har de siste 2 årene jobbet med å finne ut av hvilke type menn som i størst mulig grad tisser i buksen. I følge den omfattende undersøkelsen er fasitsvaret at Norske menn er i særklasse når det kommer til “å skvette på seg” i følge den anerkjente urinologprofessoren Karl Bildtadt Gruu . “Det virker som norske menn ikke er like opptatt av at de går rundt med en del urin i buksen som andre menn i andre land er” sier forskeren som ikke legger vekt på at han synes norske menn virker ekle og lite oppegående.

Tisser på seg hver dag
De fleste menn i Europa prioriterer å komme seg tidsnok på toalettet. “Norske menn derimot stresser ikke nevneverdig for å komme seg på toalettet i tide og har videre ingen problemer med å bruke boxershortsen som et reservedo” sier Karl Bildtadt Gruu som ledet den omfattende studien. Han stiller store spørsmål rundt norske menns hygiene  etter undersøkelsen. “Jeg må jo innrømme at jeg synes litt synd på norske jenter som må omgås med norske urinmenn som tydeligvis ikke er så opptatt av å fremstå som renslig” sier han lettere fortvilet.
satire
Synes synd på Norske kvinner: Den tyske sjefsforskeren Karl Bildtadt Gruu synes ikke norske kvinner bør akseptere at alle norske men går rundt i sin egen urin. “For alle andre menn i Europa er dette uhørt og det bør være en selvfølge for voksne menn å ikke gå rundt å skvette, også for norske menn” sier han

Norske kvinner reagerer
Etter å ha sett testresultatene har en rekke kvinner uttrykt sin avsky over norske menns ignorering av at de tusler rundt i egen urin hver dag. “Det hadde kanskje vært en idè å interessert seg litt mer for svensker og menn fra andre land enn Norge” sier en jente vi prater med i saken anledning. Norske menn vi har pratet med i etterkant er alle enige om at litt urin i bukseområdet ikke er så farlig. “Det er en helt naturlig greie og bør ikke være en ny ting kvinner skal begynne å mase og dramatisere om” sier en mannlig lærer vi pratet med.

Hva synes du? Er det greit at norske menn tisser på seg og ikke bryr seg om egen hygiene?

Del saken på facebook

Samle smålån – refinansier inntil 500.000

Få gratispenger å spille for hos Betsson Casino!

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro