Utbetaling av alle skattepenger utsatt i 4 måneder

Skattepengene utbetales tidligst i oktober

Har du penger tilgode på skatten? Da må du vente ekstra lenge i år melder skatteetaten. Samtlige utbetalinger er stoppet og vil ikke bli gjennomført før tidligst i månedskifte september/oktober.

Har ikke noe valg
Grunnen til den uvanlige betalingsutsettelsen er at utbetalingsansvarlig Gro Solberg for tiden er i mammapermisjon. Gro er den eneste som har kodebrikke og tilgang til nettbanken melder skatteetaten. «Ettersom Gro ikke er tilbake før tidligst i slutten av september er det fysisk umulig for oss å gjennomføre disse betalingene» sier Vivian Skattegjelde Kukkerud til Eavisa.

Pusser opp hytta
Selv om Gro er i god form har hun ikke anledning til å stikke innom for å gjennomføre utbetalingene. Gro er på hytta og skal pusse opp inngangspartiet slik at det blir vanskelig for henne å komme seg unna. «Gro og familien har fått en aggressiv sopptype som de må ta bort før den sprer seg videre i hytta så det er mye jobb. Vi tror de fleste har null problemer med å vente i 4-5 måneder slik at Gro og familie kan fikse inngangspartiet» lyder meldingen fra etaten. «Vi unner Gro alt godt og synes hun nå fortjener gode stunder med sin familie på hytta» avslutter skatteetaten.

Bilde av hytten til Gro: Dette bildet er tatt tidligere i år og viser inngangspartiet på hytten der Gro Solberg nå må renovere inngangspartiet grunnet sopp. Ettersom Gro tok med seg kodebrikken for nettbanken på hytta melder skatteetaten om enl 4 mnd forsinkelse av årets skatteutbetaling. «Det kan umulig være noe problem. Klarer man ikke å vente noen måneder på disse pengene bør man melde seg på luksusfellen» avslutter Skatteetatens Vivian Skattegjelde Kukkerud til eAvisa`s skatteredaksjon

OPPDATERING 15:38: Skatteetaten melder nå at onkelen til Gro muligens kan stille opp og hjelpe til slik at skattepengene utbetales allerede i slutten av august. Eavisa er på saken og kommer tilbake så fort det er utvikling i saken…

OPPDATERING 10:24: Skatteetaten melder nå at de har bestilt ny kodebrikke. I følge etaten tar det 2-3 dager med posten før de mottar denne. Dette tilsier at skattepengene i år utbetales FØR, altså allerede denne uken. Dette betyr også at de som skal betale restskatt må betale før. Skal du betale restskatt må denne betales idag!

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant