Utrolige resultater! Dette skjer om du smører inn kroppen med krem!

Utrolige resultater!

Verdens helseorganisasjon går nå hardt ut å anbefaler den nye helsetrenden der mennesker fra hele verden har oppdaget helsefordelene med pisket krem på kroppen! I følge resultatene som kommer inn fra alle verdenshjørner oppnår man enorme helsefordeler ved å smøre inn kropp og ansikt med pisket kremfløte.

Fjerner avfallsstoffer
I følge flere doktoravhandlinger skjer det en unik reaksjon når kremen treffer hudoverflaten. Det anbefales å smøre seg inn med kremen flere ganger i uken for blant annet å oppnå følgende helsefordeler: Renere og smidigere hud, fjerning av appelsin-hud, irritasjon, forskjølelse og brokk. I tillegg virker den piskede kremfløten inn på mange andre faktorer for veien til bedre helse.

Helsetrend går verden rundt: Flere og flere hiver seg nå på den nye store helsetrenden som består av noe så enkelt som å smøre seg inn med pisket kremfløte. Denne mannen fra Horten kan fortelle om utallige helsefordeler

Oppdager nye fordeler hver dag
Statsautorisert overlege Lars-Roar Kjønn forteller at de nå ser på kremen som mye mer enn et middel man benytter som en ingrediens i desserter. «Kremen viser seg å ha enorme helsefordeler» sier han og fortsetter; «Det dukker opp nye oppdagelser og fordeler som følge av daglige krembruks-undersøkelser» sier han. Han er overbevist om at pisket kremfløte snart vil kunne kurerer de fleste mindre alvorlige folkesykdommene.

Søk lån idag – Penger på konto imorgen!

kjenner du noen som ønsker litt bedre hud og helse? Da bør du tipse dem om dette!

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer humor


populære artikler

mer moro