Utrolige resultater! Dette skjer om du smører inn kroppen med krem!

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

Utrolige resultater!

Verdens helseorganisasjon går nå hardt ut å anbefaler den nye helsetrenden der mennesker fra hele verden har oppdaget helsefordelene med pisket krem på kroppen! I følge resultatene som kommer inn fra alle verdenshjørner oppnår man enorme helsefordeler ved å smøre inn kropp og ansikt med pisket kremfløte.

Fjerner avfallsstoffer
I følge flere doktoravhandlinger skjer det en unik reaksjon når kremen treffer hudoverflaten. Det anbefales å smøre seg inn med kremen flere ganger i uken for blant annet å oppnå følgende helsefordeler: Renere og smidigere hud, fjerning av appelsin-hud, irritasjon, forskjølelse og brokk. I tillegg virker den piskede kremfløten inn på mange andre faktorer for veien til bedre helse.

Helsetrend går verden rundt: Flere og flere hiver seg nå på den nye store helsetrenden som består av noe så enkelt som å smøre seg inn med pisket kremfløte. Denne mannen fra Horten kan fortelle om utallige helsefordeler

Oppdager nye fordeler hver dag
Statsautorisert overlege Lars-Roar Kjønn forteller at de nå ser på kremen som mye mer enn et middel man benytter som en ingrediens i desserter. “Kremen viser seg å ha enorme helsefordeler” sier han og fortsetter; “Det dukker opp nye oppdagelser og fordeler som følge av daglige krembruks-undersøkelser” sier han. Han er overbevist om at pisket kremfløte snart vil kunne kurerer de fleste mindre alvorlige folkesykdommene.

Søk lån idag – Penger på konto imorgen!

kjenner du noen som ønsker litt bedre hud og helse? Da bør du tipse dem om dette!

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer humor

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

populære artikler

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

mer moro