Vegetarianere raser mot julen. Stjeler griser fra bondegårder!

For vegetarianere er julen bare trist

Det nærmer seg jul og en rekke vegetarianere går nå ut og raser mot alle i Norge som spiser ribbe i julen. I tillegg forlanger de at julen også kan bli en gledens tid for grisen. Dropp ribben, spis heller soya og kjøtterstatninger forlanger de.

Grisetyveri
Foreningen «Vegetarianere mot jul og ribbe» bruker nå drastiske virkemidler for å sørge for at færrest mulig spiser ribbe på julaften. I helgen reiste de ivrigste vegetarianerne rundt på gårder i Hedemark der de stjal griser. Grisene skulle i følge de selv gjemmes i grisebinger der de skulle få servert all den grisemat den vil ha. Totalt fikk de med seg 7 griser fra 3 forskjellige gårder.

Gladgris

Vil at alle skal være vegetarianere
Hovedbudskapet til gruppen er å omvende alle «ikketroende». Altså de som spiser kjøtt i alle former. Selv mener vegeterianerne at «de som spiser kjøtt må være tilbakestående. Ingen trenger kjøtt sier de!» Det er bevist at de som spiser kjøtt ikke har det så bra som oss vegeterianere» fortsetter de uten å vise til kilder for utsagnet. En ting er i alle fall sikkert, grisene kan kanskje se en mindre fryktfull julefeiring i møte.

This post is also available in: Norsk bokmål

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant

This post is also available in: Norsk bokmål