Viggo bestilte postordrebrud fra Russland. Fikk same fra Harstad!Raser mot datingside

Viggo Krocks fra Sarpsborg bestemte seg i starten av mars for å prøve det etterhvert så kjente og vanlige alternativet innen dating. Han valgte rett og slett å kjøpe en russisk blond postordrebrud fra datingtjenesten “wesellrussiangirls.com” slik at han kunne få daglig sex samt en kvinne som kunne lage god mat.

Pakket opp en 54 år gammel same
Viggo gledet seg stort til å starte livet med en totalt ukjent og sexy russerjente som kun ønsker penger. Skuffelsen var derfor stor når pakken fra datingtjenesten ankom. Selskapet hadde rotet med bestillingene slik at Viggo mottok en 54 år gammel mann fra Harstad som i tillegg hadde sukkersyke og irritabel tarm! “Hvem i helvete har bruk for en 54 år gammel nordlending med sukkersyke og irritabel tarm” freser Viggo.

Fikk forbannet same i posten: Viggo Krocks fra Sarpsborg trodde han skulle motta en vakker russerdame med store bryster når han bestilte sin postordrebrud fra Russland. På grunn av rot hos nettdatingselskapet mottok han i steden en same fra Harstad med spesielle behov.

Casino gir deg 1000,- å spille for!

Blir ikke kvitt mannen
Viggo forteller videre at datingselskapet ikke ønsker å rydde opp. “Nei de har anbefalt meg å få det til å fungere med denne mannen, men jeg er jo hetrofil og ikke kan han lage mat heller” sier en fortvilet Viggo som nå har en ny samboer mot sin vilje. Han forteller at han har store utgifter tilknyttet mannen som stort sett bare sitter forran tv`n og ser på Paradise Hotel mens han banner.

Fortvilet situasjon: Viggo Krocks fortviler etter at han nå må ta vare på en 54 år gammel mann fra Harstad. Etter å ha vært singel i 29 år trodde Viggo han endelig hadde kjøpe den store kjærligheten. Slik gikk det desverre ikke.

Statsminister Erna Solberg sier hun er informert om saken og at de forsøker å finne løsninger for mannen, men at han desverre har få rettigheter siden han bestilte på nettet og krysset av på at han aksepterte alle villkår. Vi kommer tilbake med mer så snart det skjer en utvikling i saken!

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro