Norges mest seriøse nyhetside

annonse

24 bilder som viser hvorfor du MÅ SLUTTE med NARKOTIKA i dag!

artikkelen fortsetter under annonsen

Det mest påfallende med folk som begynner på dop er at de ljuger. De ljuger for seg selv og for andre. De ljuger så ille at de til slutt tror det selv. De bygger opp en fantasiverden…

OG DET ER DET DET HELE HANDLER OM!

Du kan ikke flykte fra livet. Det er der. Folk rundt er der fortsatt. Din egen livssituasjon er annerledes. Du har det verre enn før, og viktigst av alt; DU SER VERRE UT. Du kan ljuge og tro selv at ingen ser.

artikkelen fortsetter under annonsen

TULLPRAT!

Vi ser, men det er som med dårlig ånde. Vi sier ikke noe. Rett og slett fordi vi ikke har overskudd til å bli involvert. Du har tatt et frivillig valg. Du har med viten og vilje plassert deg på siden av samfunnet, for å tre inn i din egen drømmeverden.

Det var et frivillig valg! Du valgte dette helt selv. Det er også et helt frivillig valg å komme seg ut. Og den eneste som kan gjøre det valget er deg. Når valget blir tatt for deg, er det for sent. Da kan du være ødelagt. Men fortsatt kan du komme tilbake. Du kan også få se ut som du gjorde før. For akkurat nå ser du for jævlig ut.

LA DENNE SERIEN VÆRE DET SOM SKAL TIL

For jeg kan love deg; Vi skal ta deg imot med åpne armer! Det er derfor vi kaller dette samfunn. Ikke ALENE-funn, men samfunn. Det betyr inkluderende sameksistens. Og du kommer veldig fort til å se mye bedre ut.

Se bare her:

1: Disse menneskene har tatt bilde av seg selv da de var lengst nede.

Jenta på bildene under har vært stoffri i 4 år
Til høyre er bare 4 år siden, hekta på meth og heroin.

Til venstre, hekta på Jesus.
Frelse funker ikke for alle, men det er verd et forsøk:

2: – 10 år uten metaamfetamin

– 19 år gammel, skriver hun; – Jeg trodde jeg var den mest fantastiske personen. Jeg veide ca 45 kilo. Jeg var en dritt. Jeg stjal fra vennene mine. Jeg stjal fra familien min. Jeg løy. Skadet gode mennesker. Jeg hadde ingen igjen, foruten min farfar da jeg sluttet. Ingen trodde på meg lenger. Det var en veldig vanskelig tid. Ti år har gått og jeg er klar til å forlate fortiden,

3: – 8 måneder uten Heroin

4: – 826 dager uten Heroin

– Den 11. juni 2014 havna jeg i fengsel i 36 dager, skriver hun; – Uten å dvele for dypt vil jeg bare si at jeg var i et veldig voldelig forhold som førte til at datteren min måtte bo hos min mor. Hun er hele min verden, så da det skjedde, falt jeg ned i en dyp depresjon og lente meg på min voldsomme kjæreste for følelsesmessig støtte. Hans svar på å få meg til å føle meg bedre var heroin. Etter 8 måneders daglig bruk og noen få halvforsøk på å bli ren, fortalte jeg dommeren som var foregående i forhold til datteren min som jeg hadde brukt, og at jeg trengte hjelp.

5: – 6 år uten metamfetamin

– Jeg holder på bildet for å minne meg om hvor dritten tok meg, skriver hun; – …hvor jeg var. Jeg følte seg beseiret. Jeg ser på det andre bildet, og jeg tenker; – Wow, jeg gjorde det.

I dag feirer jeg livet mitt! 6 år ren fra grepet av meth-avhengighet! Hvis du fortsatt er midt i dette stygge marerittet; Vær så snill! Vit at det er håp. Du kan også vinne over dette stoffet og ha et vakkert liv. Det er aldri for sent!

6: – 6 år uten Kokain og Heroin

– Da jeg først begynte å ta stoff, følte jeg at det var å styrke livet mitt, skriver han; – …det gjorde bare alt så bra. Men jeg visste at jeg var en narkoman da jeg begynte å ta det om morgenen da jeg våknet. Og det var da jeg burde ha visst å stoppet. Men det gjorde jeg ikke. Når du er på rus, tror du aldri du kommer til å kunne komme tilbake til hvor du var eller i nærheten av å leve et normalt liv. Og du kan – Det er ikke veldig lett, men du kan!

7: – 3 år som ren og edru

– Rekonvalesens for meg eksemplifiserer løftene som kommer i oppfyllelse, skriver han; – Familien min er en gave og ærlighet mellom oss alle er virkelig bedre enn hva livet mitt var før, da jeg bare drakk og tok stoff.

8: – 4 år og 4 måneder REN

9: – 6 måneder fri fra Heroin

– I dag er livet mitt annerledes. Og det er alt jeg virkelig kunne håpe på mot slutten, skriver han; – Ikke et bedre liv. Jeg hadde ikke lyst til at noe skulle bli bedre …bare noe annet. Dette er hva 6 måneder med hardt arbeid og engasjement ser ut på meg. Jeg kan endelig vite hva lykke er og føle ro.
Det er verdt det, jeg lover deg.

10: – 6 år uten opiater

– Jeg var en «hardcore» avhengig i ca 5 år fram til 2013, da jeg ble arrestert for fyllekjøring, skriver han; – Det skulle vise seg å være den siste natten jeg noen gang rørte et opiat.

– Å komme tilbake var et helvete! … Jeg bare bråsluttet med alt, inkludert en daglig dose på 130 mg metadon. Den første uken tilbrakte jeg i fengsel. Resten av tiden hos min mor i fosterstilling. Det tok omtrent en måned å vinne over abstinensen – Jeg var mer eller mindre våken i 11 dager.

– Hvis du for tiden sliter med det samme; bli i kampen. Tro meg, du husker kanskje ikke hvor fantastisk det er å våkne opp …og ikke bekymre deg for å finne medisiner, så du skal slippe å være syk også denne dagen.

11: – 1 år uten Heroin

12: – 5 måneder uten Heroin, Kokain og Extacy

13: 3 år uten Heroin

Jeanette ble tatt for nasking for å finansiere avhengigheten. Til tross for å ha 174 tidligere saker, slapp hun fengsel etter å ha insistert på at hun skjulle vinne over avhengigheten …etter å ha fullført et avrusing-program.

2-barnsmammaen fullførte en åtte-ukers rehabilitering, og har nå vært ren i 5 år.

14: – 106 dager – REN!

15: – Ett år uten Meth!

– Jeg skulle hoppe fra en bro, fordi jeg hadde fått nok av denne livsstilen, skriver han; – Lei av å være høy, bo på hospits, ikke ha ingen steder å gå …rett og lett å være helt ulykkelig.

– Nå har jeg ekte venner. Jeg snakker med familien min. Jeg får relasjonene tilbake. Jeg kan dukke opp, hvor jeg vil og når jeg vil. Jeg kan dukke opp i livet. Mitt eget liv! Jeg kan være en venn; Jeg kan være en bror …en sønn. Jeg kan være onkel og det er alle de tingene jeg verdsetter …og alt jeg ikke kunne gjøre før.

16: – 10 måneder uten dop

– Forskjellen på disse to bildene er bare 11 måneder …og mye hardt arbeid, skriver hun; – Jeg er 29 år gammel og jeg er en konvertert rusmisbruker!

– Jeg var avhengig i 16 år. I februar 2017 begynte kroppen min å gi opp, sier hun videre; – Jeg var i ferd med å miste livet mitt til dopet mitt. Jeg kjempet for livet …en dag av gangen!

– Nå priser jeg Gud hver gang jeg våkner opp …levende …og hver kveld når jeg legger meg; REN! Jeg tror nå at jeg er verdig til å leve et liv som frisk …og en sjanse til å leve en sunn livsstil!

17: – 9 måneder uten Heroin

18: – 90 dager uten Amfetamin

19: – 5 år uten noe!

20: – 147 dager – REN!

– Vi begynte begge å røyke etter at vi ble gift. Vi hadde 3 vakre barn sammen og vi hadde alt; Gode jobber, 2 biler, boliglån og en hund. Og så kom ICE og ødela det, jeg var 20 år gammel. Fy faen!

21: – 2 år som REN!

22: – 29 måneder UTEN!

23: – 4 år uten Opiater

24: – 2 år!

– Dette er meg, skriver han; – 2 år etter å ha blitt ren …og jeg holder meg ren. Jeg kommer ALDRI til å gå tilbake. Jeg har denne lille her nå, sier han; – En å leve og være til for! Aldri mer – Aldri igjen!

Sliter du?

Ring RUStelefonen på 08588 nå eller gå til www.rustelefonen.no

Det er mer hjelp på ung.no

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse