Norges mest seriøse nyhetside

Om eAvisa – Norges største humor og satireavis

Siden oppstartet i 2014 har Eavisa befestet sin posisjon som Norges mest besøkte humor og satire-nettside. Siden er en av flere humor og underholdnings-nettsider som driftes av Media Gruppen

eAvisa har ca 800.000 besøk hver måned.
eAvisa er en underholdningside med fokus på satire og humor. Siden er kun ment og skrevet for å underholde samt sette satiriske og ironiske vinklinger på samfunnskritiske saker. Ingen «nyheter» eller bilder bør tas bokstavelig eller seriøst. Noen ganger derimot er virkeligheten enda mer vanvittig enn hva vi klarer å finne på av tull, sprøyt og viss-vass! Disse artiklene er merket «Utrolig, men sant»
God og morsom lesning!

Ønsker du å annonsere på eAvisa? 
Alle spørsmål og ønske om samarbeid kan rettes til: salg@media-gruppen.no

Ønsker du at vi skriver om din virksomhet med en morsom og underholdende vinkling og deler dette med våre 450 000 følgere på Facebook? På denne måten får din virksomhet mye eksponering for langt lavere budsjetter enn eksempelvis banner-visninger. Artiklene vi lager om din virksomhet ligger tilgjengelig i 1 år og øker på den måten også din synlighet i søkemotorer.

Raskt om oss:

  • Stabile trafikktall med over 800.000 lesere hver måned (Tall fra Google analytics)
  • Vi skaper virale suksesser for våre annonsører og er hver uke på topplistene over Norges mest delte saker
  • Vi benytter humor som virkemiddel til debatt, delinger og engasjement i sosiale medier
  • Alt innhold er innenfor norske regler, men ofte «på-kanten-humor» (Som humor bør være)
  • Vi tilbyr våre annonsører artikkelmarkedsføring, banner-visninger og tekstlinker, samt kampanjer rettet mot våre 450.000 følgere på Facebook.

Ta kontakt så finner vi løsninger som passer for din virksomhet. Vi tilbyr displaybanner til både CPM og CPC

På eAvisa respekterer vi opphavsretten og samtlige filmer avspilles på eksterne servere med åpne delingsmuligheter (f.eks. YouTube) og vi konkluderer derfor med at opphav/kilde ønsker film og bilde videre distribuert. Dersom du finner et bilde eller film du innehar rettigheter til og ønsker dette fjernet eller savner kildehenvisning vennligst send oss en mail til salg@media-gruppen.no

Vi henter primært bilder fra Google`s gratis bildetjeneste for kommersielt gjenbruk