Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Jentene forteller: – Volvo 240-sjåfører sprer KJØNNSSYKDOMMER!

artikkelen fortsetter under annonsen

Kjører du en Volvo 240, er du ikke mye å skryte av i senga viser en uformell undersøkelse

Klikk på logoen for å komme rett til nettbutikken.

Vi ramla i en diskusjon her om dagen med to jenter i «råner»-miljøet om sammenhengen mellom biltyper og egenskaper i sengehalmen. La oss kalle dem Mette Høiseth(29) og Marit Tettem(27)…som de jo også heter, men siden de da de ønsker å være anonyme, bruker vi bare fornavn. De begge hevder å ha rikelig erfaring med biler, menn og bakseter.

artikkelen fortsetter under annonsen

BMW og Mercedes-sjåfører har liten pikk, utbryter Mette da vi lurer på hva hun synes om førere av forskjellige biltyper.

– Det virker som de må kompensere for noe annet ja» istemmer Marit. De er begge enige om at de fortrinnsvis prøver å styre unna eiere av nevnte biler, men de innrømmer at de av og til lar førerne få en liten smak av «godsakene» da det er behagelig å sitte i bilene.

– De aller verste er Kia Soul-førere sier Marit; – Jeg legger på meg noe voldsomt hver eneste gang jeg kommer i nærheten av en slik bil.

Toyota-sjåføren anbefales, for god fantasi.

Mette humrer litt og sier seg enig. Det kommer rett og slett av at kjøretøyet ser ut som en brødboks, og da blir man sulten da! I tillegg er det en el-bil og de liker ikke biler som er med å presse opp prisen på strøm, da det fører til at det blir så dyrt å lade opp vibratoren hjemme.

Det snakkes fritt rundt forskjellige bilmerker i rommet, og de hevder at førere av små fornuftige bybiler slik som Renault Clio og Toyota Aygo er helt fantastiske i senga.

– De trenger ikke kompensere for noe som helst, sier Mette; – Disse mannfolka vet hva de har, og hva de kan, og stort sett er de helt fantastiske med en fantasi som går uttapå det meste…

– Jeg hadde min heftigste helg noensinne med en Aygo-eier, forteller Marit. Jeg sleit med å gå i flere dager etterpå, og jeg må innrømme det kribler litt mellom beina hver gang jeg ser en slik bil.

– Men det verste er 240-sjåfører, sier de begge i kor; – En skulle tro de var helt fantastiske i og med at de begynner vanvittig tidlig. De har svært lang erfaring, men  problemet er at de stort sett bare tiltrekker seg 16-åringer, og så snart jentene passerer 17, blir de stort sett bytta ut med en ny 16-åring. Og man blir ikke god i senga av å bare leke med «smårips».

Jentene advarer mot BMW-førere. De har liten pikk.

– I tillegg er man nesten garantert chlamydia etter å ha besøkt baksetet i en slik doning. Vi må heller ikke glemme den vanvittige stanken av heimebrent som man regel pådrar seg etter å ha vært i baksetet på en 240 heller, sier Mette.

– Amcarsjåfører derimot er rein bingo. De er enten på topp eller på bånn, enten er de veldig overvektige, rølpete, og elendige, eller så er de ekte mannfolk med hår på kassa og vet hvordan ei jente skal behandles, avslutter Mette og utfyller videre at hun gjerne tar imot invitasjon til en Chevy eller Mopar .

Klikk på logoen for å komme rett til nettbutikken.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse