Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Høstens nye realityTV-konsepter avslørt

artikkelen fortsetter under annonsen

Vi tar en snikkikk inn i TV-bransjens nysatsinger

Hvert år presenterer TV-produksjonsbransjen realityprogramkonsepter for de store TV-kanalene. Nylig ble det årlige arrangementet avholdt på Nordstøla Hotell og Teltby ved Nordheimsund. Det ble et celebert møte, med høy champagneføring og enda høyuere smørbrød. Joda, realitybransjen lever i beste velgående.

Etter en nærende åpningstale av formann i Realityserieforeningen, Frederic Backe-Gabrielsen, som ble avsluttet med en bånnski-skål i beste Big Brother-stil, var det åpent forum og presentasjon av ymse programkonsepter verden nok gleder seg til å se i året som kommer. Det er med stolthet eAvisa kan presenterer de beste ideene for høsten og vinteren allerede nå:

“Øyboerne” – Carlos Primero s.l.
I et leilighetskompleks i Patalavaca på Gran Canaria møtes 6 Norske, 2 Svenske og ett Dansk pensjonistpar for å utkjempe en svært så intrikat strid. Deltakerne reiser rundt på flotte hotell, poolbarer og restauranter rundt om på øya. De shopper, spiser og drikker svært godt, og har en relativt konstant salongpromille, mens de konspirerer om hvilken “gæmlis” som er minst egnet til å være med på neste festaften. Her ligger det an til utroskap, intriger og konspirasjoner. Etter hvert som deltakerne går ut, skal de hjem. Og da mener vi ikke for å komme tilbake senere i programmet, men helt hjem til Arguineguin eller Porto Rico. Man regner det nesnte som selvsagt at programserien blir sponset av Canariposten.

artikkelen fortsetter under annonsen

“Gullstolen” – Tankerekke Idestudio ANS
Programmet hvor utrente folk blir båret rundt på gullstol av folk i den lokale turistnæringen, mens de på nært hold får se Norges praktfulle natur, helt uten å løfte en finger. De slipper å bevege seg ut fra fremkomstmidlene, bære noe, slite seg ut og annet krevende fjas. Den som er flinkest til å demotivere, hyle og kommandere de som bærer gullstolen vinner.

Her blir en av deltakerne båret ut av programmet. Det skjer ikke like stilfullt.

“De småfeite” – Jensen & Scheele
Et ”slankeprogram” for folk som ikke er bælfeite, men langt inne i faresonen. De som ”bare” så vidt har etablert en gryende pæreform. I programmet får man ikke spesielt gode, men velmente råd og nedlatende veiledning om hvordan man skal stanse vektøkningen. Dommere og motivatorer er lokale treningsnarkomane, som ikke fatter en dritt om annet enn sin lille treningsverden. Deltakerne blir valgt ut blant alenemødre i Sarpsborg. Vinneren er den som “drar på seg minst ræv”, som det heter lokalt… i løpet av programmet!

“Grandis-kokken” – Gullpalmen AS
Et matlagingsprogram for de som innbyr til juksing. Deltakerne lager ikke noe mat fra bunnen og bruker halv- og hel-fabrikata så langt de tør. Programleder er den Tyske matspeialisten og legen Dr. Friedrich Ötker og dommerpanelet er en broket forsamling kjendiskokker, som ikke lenger får det til i restaurantbransjen, og for lengst har solgt sin sjel til produsenter av TV-konsepter, kjøkkenutstyr og kopper og kar. Den deltakeren som til slutt vinner, gjør det fordi hun eller han jukser best og mest overbevisende. Idekonseptet var sponset av Toro, Fjordland og Grandiosa.

Tor Jarle Adamstuen fra Oslo vant pilotprogrammet med sitt geniale kokketriks: Ekstra saus på ferdigpizza

“Stemmen fra dusjen” – BrainFreez Prodution Lt.D.
Et show hvor målet ikke er å finne den beste stemmen, men å hylle de folka som bestemmer seg for å synge med all sin fraværende stemmeprakt, for full hals, uansett tid og sted. Programmet blir filmet hjemme hos deltakerne, og en del av idekonseptet er tuftet på at vi skal se deltakerne halvkledde inn og ut av baderommet. Det blir lagt inn overraskelser som plutselig kaldt og varmt vann for å lokke frem de virkelig høye tonene.

Den blinde og døvstumme pensjonisten og musikkelskeren Tetilie Fideline Counterstrike mikser gullkort fra baderommet.

“Puddingene” – Moster Produksjon AB, Sverige
Pyseprogrammet – som viser, ikke hvor tøff du er, men hvor utrolig mo i knærne og letturinert man kan bli bare ved tanken på å skulle gjøre ting som involverer vann, høyder, stor fart, nedoverbakker, kamp, o.a. som vanlige folk ikke gjør, men ser på. Den største pysa vinner. Programmet blir filmet på skikkelig bøgda i Sverige, med ville uintegrerte og misfornøyde kvoteflyktninger som nærmeste naboer, i konstant kamp med lokale høyreekstreme i bare snekkerbuksene.

Skydiving for par hører med.

“Blid Snekkeren” – Taanke Workforce L/V & Byggemester Crysztopzh Walittzejewzinokof
Deltakerne er primært Østeuropeiske pizzakokker og bilmekanikere, som kan absolutt ingen ting om bygg og anlegg. De skal selge seg inn som geniale alt-mulig-menn til godtroende villaeiere på Oslos beste vestkant. Ingen kan engelsk, norsk eller noe forståelig språk, annet en to tyske ord, litt polsk og russisk med ukrainsk accent. Vinner er den som klarer å holde på lengst til 60,- kroner timer, ved å gjøre bygningsmessige feil, forårsake mugg, kuldebroer, elektriske feil og vannlekkasjer fra bad og kjøkken. Fyll på jobb og i helger, reiser hjem i tide og utide, og romanser med lokale husmødre hører også til i konseptet. Vi lærer eldgamle og velprøvde byggeteknikker, som den kjente “kobberrør ved siden av kobberrør”, “fastopplegg med myk ledning uten jord” og “skjøt og hjørner med polsk lettsparkel” Programleder og dommere kommer alle fra Skatt Øst.

De meste spennende sekvensene ventes å bli hjemmefest hos håndverkerne.

“Shopping in Style”- Some Outlet.co.uk
Vi møter 3 husmødre som skal konkurrere om å bruke mest av gubbens penger først i Bogstadveien sidegater. Vinnerne er alle 3. Programmet har ingen mål og mening utover å promotere alt for dyre kjedebutikker. Dommer er Jahn-Trygve Pungh Broch.

Fine fruer i fri dressur.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse