Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Norsk satanistfamilie vil gi bort offerkadaver – Ungene liker ikke geitekjøtt

artikkelen fortsetter under annonsen
Familien føler seg sviktet av TV-kanalen «Multiplikasjon Norge» men reddet av lokalsamfunnet. Nå vil de gi tilbake. (Foto: PublicDomainPictures.net)

Sier de vil drive bærekraftig satandyrking

Den Norske familien, fra et tettsted utenfor Oslo, vil ikke gi opp sine tradisjoner og sitt levesett. Nå vil de derimot drive bærekraftig, og ønsker å gi bort geitekadavre som har vært brukt i tradisjonell ofring.

– Det har vært en lek, sier far i familien Christian Nerledes; – Ungene er blitt tatt så vel imot, tross svarte klær og hodeplagg med horn. Det er så deilig å leve i et multikulturelt samfunn. Selve høytiden på året er Halloween; – Det er den dagen i året der vi er malen og forbildet, jubler han.

artikkelen fortsetter under annonsen

Familien føler nå fullt ut at de blir akseptert av lokalsamfunnet, men innad i kultursamfunnet står de praktiske problemene i kø.
– Det står klart i våre bøker at der 666 eller fler er samlet i hans navn, er Satan midt i blant oss, sier mor og samboer Maya Næs:
– Når det blir så mange om bare en satan, må de familiene som vil ha djevelens oppmerksomhet ofre.

Geit (Foto: eAvisa.com/Syverstad Media – Bildet er tatt med Pentax Originaloptikk)

Det største problemet er dyrekadavrene
Familien bedyrer at de vil drive aktiv familie-satanisme på et moderne og bærekraftig vis, og prøver innenfor de rammene troen gir, å ofre i et bredt sortiment.
– Vi ofrer saueskaller, hellige kuer, miljøsvin og helt vanlige rånere, forklarer hun.

Allikevel legger ikke familien skjul på at favorittofferet er geit.
– En periode forsøkte vi å donere store beløp til en satanisk TV-kanal. Det fungerte dårlig og gitt hardt utover familieøkonomien, forteller Maya;
– Når noe så enkelt som å skulle bli ønsket “dit pepper´n gror” i beste sendetid, skal koste opp mot 50-tusen blir det tungt.

– Når vi tross donasjoner på flere hundre tusen i måneden, opplevde å bli solbrent og solbleket i håret, kuttet vi ut pengegavene. Det var på høy tid, for på et tidspunkt hadde vi bare eselører fra ungenes skolebøker og sengehestene på barnesengene å ofre, sukker Christian oppgitt.

Nå vil de gi tilbake
De voksne har for lengst sluttet å følge TV-kanalen “Multiplikasjon Norge”, og den hardt prøvede familiens økonomi er friskmeldt.
– En større arv fra en onkel vi ofret kom godt med, forteller Maya. Familien opplever nå at livet er lettere, men hun glemmer ikke den vanskelige tiden. Når det så som værst ut, var det ingen hjelp å få fra «Multiplikasjon Norge». På statskanalen, derimot, var det hjelp å få; Kampanjen “Gi en Geit” førte godt frem.

– Mange som så innslaget på NRK´s serie “Underholdningsavdelingen” trodde det hele var en spøk, men det gav i alle fall oss noen geitekillinger fra gavmilde lokale bønder, forteller de.

Nå har familien fått til sitt eget geiteoppdrett. Ettersom geitene de fikk i gave var av nær slekt, gleder familien seg nå over groteske misdannelser. Problemet er at i motsetning til ofret storfe og smågnagere, liker ikke ungene i familien geitekjøtt.

– Jeg har aldri vært noen stor fan av geitekjøtt jeg heller, men ungene kan rett og slett ikke fordra det. Vi har prøvd geiteragu og geit-i-kål, men ungene synes det bare blir rart, forteller far og kokk i familien; – Helstekt geitelår gikk for så vidt greit, men når oppskriften betinger flere fedd hvitløk blir det helt feil for oss.

Derfor vil vi nå gi noe tilbake til samfunnet, de vil dele på livets goder og føle gleden av å gi. Nå søker de andre familier i en vanskelig situasjon som vil ha misdannet geit ferdig servert i blodpøl. Interesserte kan ta direkte kontakt med familien.

Artikkelen over er ment som ironi og satire. eAvisa anbefaler hverken dyreofringer eller store pengegaver til suspekte TV-stasjoner. (Foto: eAvisa.com/Syverstad Media – Bildet er tatt med Pentax Originaloptikk)

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse