Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Tro det eller ei: Onani holder deg kreftfri!

artikkelen fortsetter under annonsen

Ekspertene er enige: Ønsker du å redusere risikoen for prostatakreft? Runk alt du orker!

En vitenskapelig undersøkelse i fullskala har påvist en konkret sammenheng mellom prostatakreft og onanifrekvens. Dette skyldes at den delen av sædvæsken som dannes i prostata, går ut på dato etter bare to døgn. Gammel sædvæske skader prostata, og kan gi deg kreft.

 

artikkelen fortsetter under annonsen
Modellen Belladonna har stått modell for flere masturbatorer i Krogstads utvalg. Hun heter egentlig Michelle Anne Sinclair, er født 21 mai 1981 og har vært god onaniinspirasjon for mange menn

Bare to dager gammel sæd kan altså øke risikoen for å utvikle denne prostatakreft. Denne formen for kreft er den absolutt vanligste for menn, som er nådd “middagshøyden”.
Undersøkelsen er publisert på det offisielle tidsskriftet for den Amerikanske urologiforeningen og den offisielle undersøkelsen alle snakker om kan leses på engelsk her.

For oss som ikke er så skarp på Engelsk, er dette nevnt i flere Norske medier. Doktor Online har snakket om problemet og farene her. Til og med kreftforeningen har laget et spesielt bilag, hvor sammenheng mellom onani og prostatakreft er fokusert på. I denne såkalte landingssiden, som kreftforeningen har kjørt i en kampanje i mange medier, har de også tatt for seg at vi bør spise mer tomater. Tomater får man jo kjøpt over alt, og det er masse godt som inneholder tomater. Vi slår like godt et slag for hjemmelaget pizza. Derimot er det ikke like enkelt med resten.

Onanihjelp og inspirasjon er nemlig ikke fullt så enkelt for alle. Vi har kontaktet daglig leder for Club4Shop, Tom Ketil Krogstad, for å høre om han har noen innspill som kan hjelpe unge (og ikke fullt så unge) menn i deres kamp for å unngå kreft. Tom Ketil er en kjekk og grei kar, men ikke så kjekk at han kan selges inn som onani-inspirasjon eller runke-hjelp noen i bred skala.

Slik ser Belladonna ut i dag. Hun er i dag først og fremst regissør, produsent og aktiv feminist. (Originalen til venstre, nå med lyst hår …og kopien til høyre, uten hår)

Derimot kan Krogstad fortelle oss at det nå er kommet såpass mange onani-hjelpemidler for menn i alle prisklasser. Det er ikke lenger flaut og kjøpe hjelpemidler for menn, i alle fall ikke i all den tid det kan redde livet ditt. Vi tuller ikke, og Krogstad har litt av et sortiment å velge i. Det som også er verd å merke seg, er at Krogstad ikke legger skjul på at han utfordrer alle de andre butikkene på pris, både de fysiske erotiske butikkene og de på nett .

Selvsagt skjer kjøp hos Club4Shop helt konfidensielt, men Krogstad selv er ikke flau. En masturbator til menn er like naturlig som en vibrator til kvinner. Han vil spesielt fremheve masturbatoren Pussy to Go som et godt og rimelig alternativ. Ønsker du deg derimot noe som virkelig gir nytelse, anbefaler Krogstad uten å blunke Leten A380- supermasturbator som er en virkelig god erstatning for “den ekte vare“. For samleie fungere også veldig bra, men ikke alle har den muligheten så hyppig som vi her snakker om.

Til slutt vil han fremheve den nye vakum-maskinen fra F-machine : Tremblr som er masturbatorens svar på en Formel1-bil.

Klikk på Belladonna for å komme rett til hele utvalget av masturbatorer.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse