Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Kvinner tenner på lukten av bensin

artikkelen fortsetter under annonsen

Forskning viser at 38% av spurte kvinner har et erotisk forhold til bensinlukt

Om dette kan være noe av årsaken til at El-bilsalget fortsatt går trått vites ikke. Et forskningsopplegg fra Universitetet i Oslo konkluderer med at en stor andel kvinner virkelig liker lukten av bensin. Så mange som 63% av de spurte svarer at de liker lukten av bensin, og av disse innrømmer 38% at de tenner seksuelt på grunn av bensinlukten.

Diesel derimot har ingen effekt.

I disse tider skal man være forsiktig med å mene noe som helst om kvinners tenningsmønster. Men akkurat her skiller det klart mellom kvinner og menn. Av de spurte mennene svarer bare 24% at de liker lukten av bensin, og kun 2% av den har noen som helst erotisk effekt. Hva angår diesel, er andelen som liker lukten lik 0 og erotisk effekt enda mindre.

artikkelen fortsetter under annonsen

– Det er nesten som et ikke-tema, sier en av studentene vi har snakket med; – Nesten som å være dendrofil eller bare stein gal. Når jeg fyller bensin på Poloen kjenner jeg at lukten pirrer på måter jeg tidligere ikke har turt å innrømme for meg selv en gang. Nå, når jeg vet at vi er fler, er det lettere. Nesten som å komme ut av skapet.

En annen kvinnelig student forteller at hun blir tent bare av å snakke om fenomenet.
– Nå min forskningskollega her snakker om å komme ut av skapet, er det nesten så jeg hadde håpet hun ble inne i det. Men sånn er det. Man må bare se realiteten i øynene. Noen er rett og slett bare heterofile.

– Jeg ønsker jo ikke at fremmede menn skal komme bort og snakke dirty til meg når jeg fyller bensin. Det hadde blitt for kleint, svarer en annen. – Allievel vet jeg ikke hva jeg hadde gjort om det skulle skjedd en gang. Antakeligvis hadde jeg gått med på ting jeg kanskje hadde angret på etterpå. Men moderne menn er forsiktige, og det er kanskje greit det. At ansatte på bensinstasjoner ikke ser mulighetene, er jo bare dumt av dem.

Av de spurte forteller samtlige at el-bil ikke har noen erotisk effekt overhode.

Det lille mindretallet av menn som tenner på bensinlukt, takler sin seksualitet på en litt mindre elegant måte.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse