Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Brukte penispumpen feil – Penis eksploderte!

artikkelen fortsetter under annonsen

Alt endte med katastrofalt resultat

Dette er en sann historie til skrekk og advarsel. En innsender har kontaktet oss med en skrekkhistorie om sin penis og penispumpe. Vi kaller han Tormod i denne artikkelen. Vedkommende ønsker å være anonym.

Tormod ble ikke skapt med noen liten fallos. Men ett eller annet sted på veien mot voksenlivet hadde størrelsens på penis blitt en fiksering. Situasjonen ble ikke bedre av at han møtte sin store kjærlighet i en kvinne som også syntes dette med størrelsen var veldig viktig.

artikkelen fortsetter under annonsen

Det ble forsøkt med piller, og alskens kremer for å øke størrelsen. Lite hjalp, men på sin søken på nettet fant Tormod ut at penispumpe var tingen. Første og beste ble kjøpt inn, uten å ofre en tanke om at her var det også snakk om forsiktighet og bruk av kvalitetsprodukter som var veien å gå.

Så gikk alt galt

En kveld kjæresten var avgårde på kurs, så han sitt snitt til å virkelig gjøre en forskjell. Denne kvelden ble han litt vel overivrig i sin jakt på størrelsesøkning på junior. Så skulle altså det fatale skje. Etter en 6-timers maratonøkt med den relativt rimelige penispumpen han hadde kjøpt, skjedde det. Men han lå der i en slags morbid kombinasjon av intens nytelse og enda mer intens smerte sprakk både blodårer i skaftet og huden rundt. Tormod forteller oss at det hele skjedde ganske fort etter å ha hatt penis konstant oppumpet i en helt time mot slutten.

– Det ble ambulanse, sykemelding og mye vondt. Dessuten har dette vært mitt flaueste sykehus og legevaktbesøk noen sinne.

Tromod og kjæresten på ferie på øya Menorca før det hele gikk galt.

– Han har ikke lært, tilføyer kjæesten: – Men vi er mye mer forsiktig nå. Han får ikke lov å leke med den greia, uten at jeg passer på, sier hun og blunker. Hun blir plutselig alvorlig: – Det tok lang tid før vi fungerte normalt igjen. Jeg var virkelig bekymret for han underveis.

Er det farlig med penispumpe?

Ganske sjokkert kontakter vi daglig leder for vår samarbeidspartner Club4shop Tom K. Krogstad, for å høre om dette er et vanlig fenomen blant brukere av slike pumper. Krogstad svarer at historien om “Tormod” er kjent, men at han ellers aldri har fått tilbakemeldinger på noe slikt.

Derimot har det gått rykter i bransjen om at enkelte har fått midlertidige misdannelser på penis etter overdreven bruk av eldre typer penispumper. Han påpeker at dagens modeller er mye sikrere, og det er tilnærmet umulig å skade penis ved riktig bruk av disse.

Krogstad trekker frem produktet Bathmate, som regnes som det ypperste innen penispumper. Her finnes flere modeller tilpasset størrelse. Bathmate extreme-serien regnes som penispumpenes Rolls Royce.

– Dette er et virkelig kvalitets-produkt, som de aller fleste vil bli veldig fornøyde med, svarer han:
– I og med at den skal brukes med temperert vann, vil penis tåle opp til 35% mer trykk uten å skade svampvevet i hode og skaft.

Det finnes også penispumper, for de som ikke vil bruke dem i vann. Av tørrpumper, trekker Krogstad frem Stallion Pumpe fra Crazy Bull.

– Fantastisk kvalitetsfølelse og nydelig haptik, meddeler han.

Han maner allikevel til forsiktighet og påpeker viktigheten av riktig bruk. Følg instruksjoner om de er vedlagt.

– Selv om du aldri har lest et pakningsvedlegg i ditt liv, er dette viktig nå, avslutter han og tilføyer:

– En god tommelfingerregel er og aldri ha den oppumpet mer enn 20 minutter av gangen.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse