Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Nå vil BMW kvitte seg med PØBEL-sjåførene!

artikkelen fortsetter under annonsen

BMW = Pøbelbilen – Når tar fabrikken grep

Det er en lenge fortiet kjensgjerning at BMW nest etter Toyota frakter trafikkens værstinger. Dette har det vært skrevet mye og godt om før. Men, i motsetning til Toyota-sjåførene, som er evneveke og ikke kan bedre, er BMW-sjåførene som rene pøbler å regne. Dette er noen alle veit. At fabrikken er klar over problemet og tar grep, er jo dermed gode nyheter.

Les mer om Toyotasjåførene som trafikkens verstinger her.

artikkelen fortsetter under annonsen
Rupert von Schnellfährer mener hans egen bil er et godt eksempel på hvordan en BMW skal se ut.

Bayerische Motoren Werke (som BMW egentlig heter red.anm.) har i flere å vært klar over problemet, og er meget klar over at de har et betydelig image-problem ved at sjåfører av en spesiell støpning ser ut til å ha en dragning mot merket.

– Dette er et betydelig branding-problem, sier markedsdirektør Rupert von Schnellfährer ved BMWs hovedkontor i München, på Skype til eAvisa: – Vi snakker om et gammelt ærverdig merke her. Vi har alltid vært et alternativ for de som ikke har råd til ordentlig Mercedes, og har aldri ment å være noe mer.

Mattfoliert og så jævlig det bare går an…

Pøbler i trafikken

At BMW når ser ut til å ha blitt trafikkpøbelens førstevalg, bekymrer han.

– Selvsagt ser vi at gubbemarkedet fortsatt favner om merket. Selvsagt er det ingen ting som gleder et BMW-hjerte mer enn å se en stor 7-er med en blekfet industrileder bak rattet. Da rører det seg i lederhosene mine.

Han er imidlertid ikke like glad for nye BMW i3 (Du kan lese mer om hvor stygg her!)

– Nei, her har vi laget en drittbil i plastikk, svarer han oppgitt: – Vi hadde en nydelig 3-serie, vi kunne satt el-motor i, men “homoavdelingen” hos oss måtte på død og live sette sammen en helt ny bil. At dette skulle bli en bil basert på karosserirester fra diverse stranda prosjekter kan jo alle se. At denne skulle appellere til middelaldrende kvinner… Hahah, der kan de jo skylde seg selv.

– Men det kan jo være at vanlig 3-serie har et imageproblem da, Schnellfährer?

– Så klart det er det. Men det er en pen bil. Hvis vi da ser bort fra de som unge menn med dårlig smak har ødelagt. Her har vi brukt millioner av Mark på å perfeksjonere kjøreegenskapene på disse bilene, og så klarer disse drittgutta å “føkke opp” hele greia med et senkesett og noen stab-stag.

Sånn skal ikke en familiebil se ut, i følge Schnellfährer

Nektes deler og service

– Men her kommer vi vel til kjernen i problemet og også løsningen, så vidt vi forstår, Herr Schnellfährer?

– Det stemmer. Vi jobber med å kvitte oss med disse idiotene. I første omgang vil eiere av biler som er matt sort eller grå-foliert, de med biler senket utover fabrikkens anbefalinger, de med uoriginal dekkbredde, sorte felger og feil impress få føle motviljen. Også de med etterfolierte vinduer vil bli nektet service og deler. Dette er lett å implementere, og vi vil fortsette å skjerpe inn på typiske kjennetegne og stereotyper i vårt segment.

Nye BMWer vil også ha en teller for hvor mye blinklyset blir brukt. Dersom vi ser avvik og for lite bruk, har vi hjemmel i kontrakten til å heve kjøpet med eier. Vi kommer til å følge disse toskene helt til de kjøper seg Audi i stedet.

Schnellfährer forsøker å stoppe en «uønsket» BMW på vei in til service.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse