Norges mest seriøse nyhetside

annonse

AVSLØRING! – SPRENGKÅT kvinneMAFIA bruker SEX for makt!

artikkelen fortsetter under annonsen

Sprengkåt kvinnemafia utnytter maktesløse menn

eAvisa har rullet opp et hemmelig samfunn av kvinner med makt og posisjon i Norsk poltikk og næringsliv som nå innrømmer at det finnes en sterk kultur for å utnytte maktesløse unge menn. De samme kvinnene mener de gjør dette godt hjulpet av et massemedia som fortier kvinners seksuell overtramp mot menn.

– Se bare på saken nå mot Siri Skrei Grande, smiler den kvinnelige direktøren som har godtatt å møte eAvisa anonymt. Hun er også forkvinne i den hemmelige foreningen KULUMULIG (som er anagram for Kvinner som Under Lupen Utnytter Menn Uten Liten eller Ingen Grunn)

artikkelen fortsetter under annonsen
Hun er leder i den kvinnestyrte undergrunnsorganisasjonen KULUMULIG

– Men hvorfor gjør dere dette? Men vil jo beholde sin integritet og stolthet?

– Fordi vi kan!, triumferer direktøren: – Menn er noen patetiske udyr. Vi har allerede fått lovfestet at vi skal inn i styrer og ledelse. Nå må vi få vekk Unge Høre-ledere og annet grums i vår vei. Han viket plassen for en kvinne. Støre tok vi på pengene, og resten av arverekkefølgen i AP tok vi rotta på. Nå står en kvinne klar til å rykke opp.

– Men hvor kommer sexen inn i bildet?

– Den er der naturlig. Vi behøver dere til reproduksjon …og en og annen orgasme. Sex handler ikke om kjærlighet og nytelse. Sex er makt!

«Sex handler ikke om kjærlighet og nytelse. Sex er makt!», sier den kvinnelige direktøren i interiørbransjen.

– Du nevner at media fortier kvinners seksuelle overtramp?

– Ja, se på hvordan VG tar Grande da. De godtar at hun ikke vil snakke om saken. NRK omtaler det som rykter satt ut av Høyreekstreme miljøer for å sverte henne. Den samme reporteren klarer å kjøre Høyres gruppeleder helt til gråt på at den tidligere Unge Høyre-lederen må politianmeldes. Jeg bare elsker politisk blodrøde kvinnelige journalister. Dette er jentene sine!

– Men er ikke dette å vri sannheten?

– Selvsagt er det det. Og så.

– Men ønsker du som bedriftsleder en rød politikk da?

– Hvor dum er du a? Det finnes ikke rød politikk i Norge. Det er ikke det det handler om. Dette er kvinnemakt. Mennene må vekk. De som får være er de uten vilje og ryggrad. Om de er røde, grønne eller gule spiller jo ingen rolle. De røde er jo erklærte feminister allerede. De grønne godtar at kvinner setter seg på dem i åkeren. Hvis ikke blir de stuet bort i en eller annen halvbyråkratisk organisasjon, hvor vi gir dem et helvete mens ex-kona stiller på TVen med en ny partner som er mer femi enn de gule politikermennene noen sinne kommer til å bli. Og det sier ikke lite! De blå vet vi nå hvordan vi skal ta. De mørkeblå utsletter seg selv med alt fra horekjøp i Riga til pornodeling med smågutter. Dette går helt fint. Pell deg ut nå!

«Jeg bare elsker politisk blodrøde kvinnelige journalister. Dette er jentene sine!», sier hun.

 

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse