Norges mest seriøse nyhetside

annonse

RFID – Ditt nye ID-kort inni kroppen = SCARY SHIT!

artikkelen fortsetter under annonsen

For noen er det skummelt, mens for andre er det deilig å få være en del av teknologien. Det være seg alt fra briller med opptak, slik politiet i England og USA nå bruker i tjenesten. For de mer opplevelsessultne kan man få implantert en chip som identifiserer deg.

Du blir filmet

artikkelen fortsetter under annonsen

Tenk deg at det er folk der ute som filmer deg uten at du vet det. Nå er det ikke lenger kamera på veggen, men kanskje han med briller der borte, eller de aller mest erfarne, som denne:

Vi er på prøve og feile

Okey. Vi er på forsk- og forsøksnivå ennå, men slike produkter er allerede I bruk. Prøv å huske det når du lufter rumpeballene litt i meste laget på naturiststranda i sommer, eller nå han ved siden av deg i pisserenna kikker i din retning. Om det ikke var pinlig før er det det nå.

RFID – Radio frequence Identification

Sjansen er stor for at du allerede bruker en slik, i enten mobilen din, adgangskortet på jobben eller på kredittkortet ditt. Nettstedet www.dangerousthing.com selger allerede slike enheter, og de mest modige av oss implanterer en slik enhet i seg selv:

Togbillett i Sverige

Da er det temmelig freaky å tenke på at allerede er slike I bruk som “årskort” i kollektivtrafikken i Stockholm:

Fremtiden er her – Sørg for å beskytte deg

En gang i tiden spøkte vi med at en vakker dag blir vi alle født med strekkode. Fremtiden er her allerede. Det viktigste er at vi bruker dette riktig og ikke slipper til de som vil oss ille.

Derfor er denne artikkelen sponset av ESET Sikkerhetsprogrammer fra Sverige. Benytt anledningen til å skaffe deg en skikkelig hacker- og virus-fri digital tilværelse i dag:

Nå kan du sikre alle dine digitale enheter med en lisens. Bare klikk på banneret, og du er i gang. Du har ikke råd til å la være.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse