Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Hemmelig samfunn bytter koner som varer – SJOKKERENDE!

artikkelen fortsetter under annonsen

Er dette enda en #metoo-skandale?
De bytter og selger sine koner!

Et lukket samfunn av Norske menn har i flere år hatt et system der de har byttet koner. Ikke som et partnerbytte for sex, men som en permanent løsning. Selv ser de på dette som et effektivt system for å hjelpe skilsmissestatistikken.

Man kunne nylig lese i riksavisene at skilsmisser i Norge var på vei ned, i klar motsetning til den allmenne oppfatningen av problemet. Vi har møtt med en av disse mennene, som på tross av at han vil være anonym, er villig til å snakke om ordningen …om man kan kalle den det.

artikkelen fortsetter under annonsen
Vårt intervjuobjekt; Gudmund Torskehavnsæther (her med to nye koner) vil gjerne være anonym i saken. Vi har derfor sladdet bildet. – Dokumentasjon er viktig, sier han; – Videoklipp «selger» godt.

Enkelt system

– Det er egentlig ganske enkelt, sier han: – Vi var en liten gruppe menn som var grundig lei av våre respektive koner. Det er jo sånn at man i ungdommen gifter seg av forelskelse, og siden i livet ønsker man seg noe helt annet. Noen hadde giftet seg med en slank kone og flere år senere var man sittende med en som var blitt både stor og fet. En annen hos oss hadde en meget slank kone, men hadde opparbeidet en klar fetisj for store jenter. Det var det første byttet vi organiserte, med stor suksess. Nå er vi som over 800 fremmøtte på de mest populære bytte-kveldene.

– Hvordan har det fungert for din del?, spør vi.

– Ikke like bra, forklarer han; – Jeg hadde en kone av utenlandsk opprinnelse. De Svenske er ganske populære, men det er en viss dalende interesse for en rekke andre. Vi har hatt noen ganske kvapsete Danske og noen fra de Baltiske republikkene, som det har vært vanskelig å få gode bytter på…

De mest populære konene kan føre til store økonomiske mellomlegg.

Systemet med mellomlegg og økonomisk kompensasjon

Han ser litt brydd ned og fortsetter: – Min første kone Chang Mai og min andre Pad Thai var ikke lett. Jeg hadde sett meg ut en blondine fra Mjøsdistriktet på en byttekveld. Jeg endte med en ganske tøff budrunde mot en kar fra Bjølsen i Oslo. Det endte med en to-for-en handel …pluss at der gikk de feriepenga, for å si det sånn.

– Men dette minner vel nesten om en slags slavehandel?!?, undrer vi.

– Nei, det vil jeg ikke si. Det handler mer om å ha en grunnleggende forståelse for markedsverdi, forsvarer han; – Slavene er det langt mellom, og for mange er det mer en slags seksuell lek, hvor de viser seg ofte å være ganske high maintenance i stedet. Noen koner er dyrere i drift enn andre, men på den annen side kan man jo øke kone-verdien med litt kirurghjelp. Vi har en kalkyle for utlegg av denne typen, forklarer han.

…men andre er litt billigere – på mer enn en måte!

– Dette virker da overmåte kynisk, protesterer vi; – Temmelig manns-sjåvinistisk!

– Vel! Jeg vil ikke si det. Vi hadde en gruppe damer som viste stor interesse for systemet vårt. Det har senere vist seg å være drevet frem av en gruppe litt eldre damer fra Oslo Vestkant, og de er ganske kresne enten på økonomisk status eller alder og utseende. Jeg vil vel ikke si noen av oss utmerker seg på noen av disse områdene.

– Men dette lukter da av dårlig skjult prostitusjon?

– På ingen måte, får vi til svar; – Vi snakker om temmelig permanente bytter her. Vi anbefaler også at den nye konen bruker samme hårfarge og klær som den forrige, slik at det skal bli en mykest mulig overgang for felles barn og lokalmiljø. Jeg var selv sammen med den blonde fra Hamar i flere uker, før hun begynte å ha egne meninger. Det sier seg selv at det ble en helt uholdbar situasjon.

– Vi har hatt noen ganske dvaske Danske koner, som det har vært vanskelig å få gode bytter på, forteller vår mann.

Denne artikkelen er sponset av:

Klikk på logoen for å komme rett til nettbutikken.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse