Norges mest seriøse nyhetside

annonse

400 interiørbutikker var nok – Mann fikk GARDINALLERGI

artikkelen fortsetter under annonsen

De første tilfellene at Gardinallergi har vist seg katastrofale!

Revisor Stein Daug måtte slutte i jobben som Skarperetter etter at han er blitt så plaget av allergi, at han ikke lenger klarer å utføre noe som helst arbeid. Årsaken er den nye mannepandemien Gardinallergi, skal vi tro den spansk-norske legen Dr. T. Molinos, som forsker på tilfeller som  Hr. Daug.

Tidligere Revisor Daugh hadde vært samboer i noen uker med sin tilkomne fru, Anna Conda, da allergianfallene begynte. Første visste ikke paret sine arme råd, men etter henvisning til spesialist Dr. Molinos skulle den grusomme sannheten komme for en dag.

artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg hadde aldri trodd dette skulle ramme meg, forteller en fortvilet Stein Daug: – Vi hadde det så fint. Jeg tjente godt i den nye jobben som Skarperetter, og vi brukte lørdagene i interiørbutikker. Vi skulle jo skape oss et hjem og et liv sammen. Jeg visste jo ikke at det skulle bli sånn.

Fortvilet kone

Hans nå kone, Anna er like fortvilet: – Vi brukte langt tid på å finne akkurat de tekstilene jeg ønsket meg til det nye huset. Nå er alle rom ribbet og allikvel sliter Stein fortsatt med rennende øyne og tett nese.  Forrige uke døde han to ganger bare på grunn av pusteproblemer. Det er ikke mye moro skal jeg si deg!

Dr. Thore Molinos, spesialist i inkontinens og skjeldne intoleranselidelser, sliter selv med sterk gardinallergi.

Ikke mye hjelp fra helsevesenet

Etter at paret tok kontakt med spesialistlege, Dr. Thore Molinos ved Rikshopitalets avdeling for Inkontinens og Intoleranse begynte det å skje ting. Dr. Molinos svarer slik: – Daugparet kom til meg. Hvorfor vi driver med inkontinens og allergi i samme avdeling vet jeg ikke. Bare at på legespråket heter det nesten det samme. Stein hadde ikke problemer med å holde seg, men han fikk noen bind. Det hjalp ikke på allergien. Synd det pølsa!

Bare 400 butikker

Paret tok tak selv og fant snart ut at Stein led av gardinallergi. De mener bestemt at det hele ble utløst av for mange besøk i interiørbutikker. – Jeg så at han begynte å kjede seg etter allerede 200 butikkbesøk, forteller fru Anna: – Etter 400 butikker begynte problemene. Nå kan han så vidt være med inn på Jysk uten å gå fullstendig i oppløsning. Det er fryktelig!

 

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse