Norges mest seriøse nyhetside

annonse

8 gode råd til hvordan lille sinna du kan bli en best mulig rasist

artikkelen fortsetter under annonsen

Det er mange som jobber hardt hver eneste dag for å kunne bli en best mulig rasist. Kommentarfelt og egne grupper der kun rasister har tilgang er alle flotte plattformer for å praktisere best mulig rasisme, men du kan gjøre så mye mer. Her er noen gode råd til hvordan du kan bidra til rasisme og et mer aggresivt klima

 1. Prat kun med likesinnede. Dette kalles et ekkokammer. På denne måten slipper du å tenke og ta hensyn til hva andre mener. Med andre ord; forbli i den boblen der kun din mening gjelder
  My Opinion GIFs - Get the best GIF on GIPHY
 2. Når du skriver rasistiske meninger på internett BRUK KUN STORE BOKSTAVER. Da forstår de se om leser den rasistiske kommentaren din at du mener skikkelig alvor. 
  Tumblr is a place to express yourself, discover yourself, and bond over the stuff you love.… in 2020 | National novel writing month, Words to describe someone, Writing tips
 3. Meld deg inn i Livets harde skole. Ingen god rasist har normal utdannelse, registrer deg som elev og praktikant i Livets harde skole så blir du tatt på alvor.
  Hard Life - Reaction GIFs
 4. Skjær alle under en kam. Ikke hør på de som sier at mennesker er forskjellige. Bestem deg for hvilken menneskegruppe du skal hate og vær konsekvent. Hat alle, INGEN ER ANNERLEDES!
  Donald Trump Lol GIF by NowThis - Find & Share on GIPHY
 5. Stem ytre Høyre. Det er ikke sikkert alle der er rasister i Norge, men det er i alle fall det nærmeste man kommer om man ønsker å splitte folkegrupper og spre hat. Og skal du være en best mulig rasist er det nettopp det du vil
  Racism: DENIED. | Ku Klux Klan | Know Your Meme
 6. Ikke les historie. Ikke sett deg inn i faktiske forhold når det kommer til undertykte grupper gjennom de siste hundre årene. Det vil bare forvirre den rasistiske tankegangen du har. Styr unna!
  Best Martin Luther King Jr Day GIFs | Gfycat
 7. Ikke la deg lure av at menneskene du hater vokser opp med krig, fattigdom eller konstant frykt. Ikke tenk på at dette er små uskyldige barn det gjelder. Det er ikke din feil at andre ikke er født i verdens rikeste og lykkeligste land. Hold fokus. Spre hat. 
  What is behind the rising number of child soldiers? | War & Conflict | Al JazeeraSånn da håper vi det hjalp. Finn et lukket forum nå, si meningen din (MED STORE BOKSTAVER) og bli en flink liten rasist… go!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse